My Lovely Friends =)

Welcome readers, and thanks for visiting my blog..:)

*Spread some love :)*

Tuesday, October 12, 2010

Terharu :)

Hye!
klik di picture ini untuk ke page beliau.:)


Memang terharu dengan adik comel sorang ni, Amalyna Azman @ Cik Bubble.


Terima kasih sebab buat entry pasal Dada..padahal Dada tolong tak banyak pun tau, tapi Cik Bubble puji banyak sangat.hehe...kepada rakan-rakan yang lain boleh lah berkunjung ke blog cik adik manis ni, dia newbie lagi dalam blogging..Tapi walaupun masih baru, blog dia dah cantik sangat, memang tiptop! ;)

Tq sekali lagi Cik Bubble yer...Dada ucapkan happy blogging! muahx!


Urs truly,

LIKE now, pls! :D






17 comments:

Kuman Chaos

blogger sekarang memang very appreciative. kuman pun rasa terharu ari tu sbb ada entry camni.. tahniah.
kuman "Raba-raba..." Entry

rapunzel

hehe..tu la pasal kan? sweet je suma blogger sekarang! suka~ ;)

Gayahspears

hihi... dada tak mo tolong gayah pulak ka???

rapunzel

hehe cik gayah! boleh je dada tlg..x kisah lgsung tmbah2 dgn cik gayah! hehe

Faizal n Fashitah

Elok la camtu. Dunia blogging skarang ni banyak dah berubah. Selain kita berblogging, at the same time bleh kenal-kenalan and rapatkan silaturrahim yerRrr skema punye ayat huhuhu..

rapunzel

btul tu! memang berbaloi berblogging ni. tmbah ilmu, tmbah duit, tambah kenalan.;)

EzzEddin

owh..
sangat2 la terharu, mmg bagus berblogging..agreed with dada :)

lan_ax

ada hadiah utk dada kt blog lan.. sila tgk yer..
http://duitlama2u.blogspot.com/

rapunzel

okay2.;) hehe

paan

nak ucapkan happy blogging juga kepada dada & cik buble...

Entri terbaru ->Uninstall Software Dengan Bijak

MR. MIND

kena g ushar cik liyana ni

naddy monster

: comel nye blog die . jealous lahh . saya mahu juga . hehe :)

rapunzel

tq paan...
mr mind, sila2 usha
naddy: heee...kena mintak tlg cik bubbla lah tu ;)

apiz

ada award untuk awak

Ct SoLeHa

happy blogging too..
thanx visit my blog :)

http://bling-bling-ropol-ropol.blogspot.com/

alinac lover

pujian itu harus..heheh :)

http://blok-batu.blogspot.com/

hehe..bgsla camtuh...tlg menolong tu amalan yg mulia...xkesahla sikit ke byk..janji rock! opss, janji toloong..hehe..

Post a Comment