My Lovely Friends =)

Welcome readers, and thanks for visiting my blog..:)

*Spread some love :)*

Tuesday, October 26, 2010

Splish Splash Bash!

Psstt pstt : bangun awal pagi sebab ada klas. hehe kalau tak, takda maknanya nak update pepagi macam neh. :P




Hye lovely readers!
Kalau korang berminat nak join apa-apa event untuk masa terdekat ni, why not korang try join this one.
Untuk info selanjutnya boleh click di sini. :)
My sista adalah salah seorang creator for this event. Kalau korang takda buat apa-apa on that particular day boleh lah pergi. tapi event ni di THE CARNIVAL WATERPARK CINTA SAYANG RESORT,Sungai Petani, Kedah...so orang-orang utara seperti Perlis, Penang dan Perak selain Kedah marilah serbu ramai-ramai ya!  Tapi yang duduk jauh pun mesti datang jugak. :P hee.

Jumpa di sana ya? (padahal aku pun tak konpem lagi pergi ke tak. hahah) :P


Urs truly,

LIKE now, pls! :D






11 comments:

Izzaty

Whoa zaty boleh pegy nih. Dekat je. Huhu :P

Thanks dada for the info! ;)

Che Armster

aiya.. jauh

rapunzel

zaty: no prob babe! :)

che armster: jauh eh? hehe tu la kan...

PIDUT ASiS

rumah pidut kat kedah tapi sekarang tak bole la..adeyh...jauh sangat..

Post Terhangat...

Semua Muhammad?

rapunzel

yeke pidut? hehe ...sama la rumah dada pn kt kdah jgk..:)

NuRuL Sweet BLeeding

thanx sista for the free ads...btw i'm not juz a creator but i'm the organizer...so pls grab the ticket ASAP..ank wajib mai support aku nya event

Faizal n Fashitah

Mak aihh jauh nye...

akuseorangperempuan

boleyh ta saia nak bli tiket dgn kaka awak????

rapunzel

boleh sgt2 darl...just contact her number k..
013-5106004

Nasir Bravo

wah,,mcm best ja nie..
Elitebook Nak DiJual

Bert

ala jauh la, bler nak buat kat key ell??

Post a Comment