My Lovely Friends =)

Welcome readers, and thanks for visiting my blog..:)

*Spread some love :)*

Wednesday, October 6, 2010

Blog Bersalin Kulit

Hello !!

Sesiapa yang pernah/rajin/selalu singgah blog saya mesti perasan macam ada yang lain je dengan blog ni kan. Hehe..Bukan sikit-sikit lainnya, banyak lak tuh! Memang berubah terus kan? Suka suka! Memang suka dengan blog baru nih... hahaha...blog saya ni dengan rasminya telah bersalin kulit petang tadi bersamaan 6 Oktober 2010..;)


click sini untuk view page beliau. ;)


Saya nak ucapkan berbanyak-banyak terima kasih kepada orang yang telah bertanggungjawab untuk mengedit blog saya, iaitu CIK BULAT..Gambar comel dia kat atas tuh..hehe..

Dia baik sangat, tak sangka masih ada orang macam tu dalam dunia ni, malah dia tak mintak balasan pun..Dia tolong dengan ikhlas .:) Saya rasa sangat bertuah, berbangga, berbesar hati dan bersyukur sebab ada kawan blogger macam dia..Lawatlah blog dia, memang cantik sangat, serius tak tipu! Cuba tengok header dia kat atas.Lawa kan? Sebenarnya sebab saya terpesona dengan blog dia lah saya mintak tolong dia untuk edit blog buruk saya. hehe. Dia terus cakap ok ,tanpa sebarang masalah, pertanyaan dan alasan, memang terharu lah. ;) Mana nak carik lagi orang macam tu? Serius takda, padahal saya ni hanyalah kawan di dalam blog dia, tak pernah berjumpa,dan tak pernah bermesra sebelum ni.hehe.

Cik Bulat, sayang awak, muahhxx!! Thanks a lot sayang!



Urs Truly,


LIKE now, pls! :D






21 comments:

Cik Bulat

aiyak.. sangat malu.. pujian terlebey.. bese saja cik bulat nie.. taw mmbulatkan diri jer.. haha.. apa lagi.. promote cepat sebelum tarik 19hb ni.. hahahaha

miZz_nizZ

hee...baik coz tn blog ni lyn bek die gak la tu..bls jase.hee

Solihin Zubir

wahh.. shantek2.. cik bulat.. tolong salinkan kulit blog sy plak... ehehehe.. ;-p

Cik Bulat

solihin zubir ; nak cik bulat tolong. hehe. boley je. tapi just contact cik bula di belog cik bulat hah. Lalaa

rapunzel

cikbulat: uishh janganlah tarik2. hehe..da suka bgt sma ini background ;)

mizznizz: dia mmg baik, sgt baik ;)

solihin: hahaha...kesian cik bulat..busy lah dia lpas ni..:P

gnesop.com

tahniah.. cantik template baru..
kreadit pembina template ni

rapunzel

gnesop: trima kasih ya..yup kredit kepada cik bulat..:)

elmo blurb

siyes kiut larh !

rapunzel

tq elmo! ehhe

fendy

hey,
wow!
cutenye blog ni. :)
btw,blog i buruk lah.
boleh buat request cam dada x? :P

rapunzel

fendy: ohh itu boleh bertnya kepada cik bulat ye. hehe :)

lady XOXO

uish cantek ar new kulit.. nak gaks..tapi XO tak pandai ar edit2

rapunzel

lady xoxo: terima kasih , dada pun x pndai edit...hehe...naseb baek ada cik bulat..;)

ataicha

clean dan tak serabut..
nice... :p

nak minta cik bulat tolong wat gak bleh?

rapunzel

ataicha: tq dear
hehe silakan..cik bulat baik hati

cik helena

cikhel tatau bila nak bersalin ne.ahaha

rapunzel

heheh. bersalin cpt2 sikit cik helena .;) tp xyah bersalin pun xpe mmg da gorgeous. :)

mamaqari

salam kenal,
nice blog...thanks for followe me..i pn dh follow u=)

rapunzel

salam kenal mamaqari..tq ya..:)

sweetsal

header sini dah cantik, tuan blog pun manis semanis madu..hehe

rapunzel

oh sweetsal, tinggi sgt pujian itu..hehe..
btw thnx ya syg..:)

Post a Comment