My Lovely Friends =)

Welcome readers, and thanks for visiting my blog..:)

*Spread some love :)*

Tuesday, October 12, 2010

Pemenang-pemenang, sila claim hadiah anda. :P

Okay. Time's up! Sudah masa untuk saya dedahkan jawapan sebenar untuk teka-teki itu. Lihatlah gambar di bawah untuk mengetahui jawapannya...


"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"


Haaa..nampak kan? kali ni clear kan? ye ye betul...memang ANAK ULAR! baby lagi tuh..kecik sangat, mula-mula tak perasan, ingatkan cacing..takut kan? :( Walaupun kecik tapi panjang! 

Masa ni kat bawah apartment saya kat JB..ntah mana datang anak ular tak tau la..memang takut..masa nih ada guard semua la tengah berkumpul sebabkan ular kecik ni. Rasanya anak ular tedung kot. Eiiii. geli. Yang saya takutnya sebab anak ular ni melompat gila jauh, dah macam katak pisang. Dia bukan menjalar tau, tapi melompat! Memang horror gila. Nampak tak ada benda putih kat kepala dia? Memang ngeri kan? huhu.

Okaylah jawapan pun dah tahu, sekarang masa untuk umumkan pemenang. So ada dua orang blogger yang telah menjawab dengan betul..Tahniah..korang memang terer..:) Mereka adalah:
 1)Kamil Ace 
 2) Hairil Rizal

Jadi korang berdua masing-masing akan dapat hadiah topup RM10 ...sila claim cepat yer sebelum hadiah ni hilang. hahaha tak lah gurau jer. :P Tahniah sekali lagi kerana tekaan yang sangat tepat itu. ;) Lain kali join lagi, mana tau saya bermurah hati nak bagi topup lagi mahal ke. Hahaha.  Kepada yang tak teka dengan tepat, takpa cuba lain kali. Jawapan korang semua cute-cute siap ada bagi jawapan anak gajah segala. Haha memang enjoy baca. ;)

Urs truly,

LIKE now, pls! :D






19 comments:

Kamil ace[tm]

yes!!
dh agk, sbb biase jumpe mse kt pdg skola dlu

Faizal n Fashitah

Uihhh anak ular rupe nye. Nampak dari jauh macam anak kunci. Alaa fail la mata saya ni...

rapunzel

erk. kt pdg skola? lg horror ok! hehe
ok xnk claim adiah ke? sila2. pm dada di fb. :)

rapunzel

faizal: heee tu lah mcm2 jawpan org leh kasi. xpe nti cuba lgi. hehe

Mr Noble

peliknya kat apartment pon ada anak ular, seram seh!

Hairil Rizal

Huhu...mekasih! Bukan hari tu kata ni bukan contest ke?

Anyway, sbb Cik Rapunzel sudah bermurah hati nak beri top up, saya terima ajelah. :)

Chop..camne nak claimnye?

rapunzel

Hairil: ni mesti en. hairi x baca entry saya yang bawah ni..hehe...baca dulu tau..baru paham..hehe..nak claim hadiahnya adalah dengan pm num kamu di fb saya. ;)

mr.noble: tu la psal. mmg terkejut gila.

-telordibasuh-

hehe..ular rupe hmm xpela sok telor topup sendiri hahaha

rapunzel

telor: aah...hikhikhik. topup sendri yer.:P

fendy

owh no! :(

sedutzone

hehehe.. comel ar beby ni... hehehe

paan

datang2 jer dah ada jawapan , xleh la nak join..huhu.. tahniah kepada yg menang tue ye.

Entri terbaru ->Uninstall Software Dengan Bijak

rapunzel

xpe nti klu ada bleh cuba pulak yer ;)

gnesop.com

anak ular pun bahaya..
kecil2 pun dah berbisa.. :)

rapunzel

tu la kan. sbb tu yg takot neh. hhehe

Amirrah Zawani

eiii...
geli r dgn ular ni..

nadzirah aqilah

waaa... en.hairil pun menang? hebat2.. congrats untuk semua pemenang.. hehehe

rapunzel

mirra: mmg pun..geli sgt! huuuu

nadzirah: yer die da menang. hehe.:)

- zuriey -

ular??gelinya den

Post a Comment