My Lovely Friends =)

Welcome readers, and thanks for visiting my blog..:)

*Spread some love :)*

Tuesday, October 5, 2010

Rakan-rakan blogger :)



Kepada yang baru pertama kali datang ke blog Dada, selamat datang Dada ucapkan..=)
Rajin-rajin lah singgah selalu yer...hehe..erm oh ya Dada nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada kawan-kawan blogger yang rajin singgah page dada dan komen entry serta di shoutmix, antaranya:
Miss Senget,Cik Tom, Mr Curly, Mr Noble, Kyle, Balqis, Hantwo, Iryns, Ellen, My Territory, Sweetsal, Echah Mashuri, Mirul, Secantikmanis@leya,


dan ramai lagi lah..Sorry kalau ada yang tak sebut di sini, yang Dada sebut ni adalah yang spontan, memang melekat dalam otak. hehe.

Ok entry kali ni suka-suki saja, gatal tangan nak update padahal takda apa pun yang nak diceritakan! hehe..

Kecuali kecuali, pasal BE dan ME...Sebelum ni ada 5 BE, then satu-satu bertukar jadi ME..yang terbaru saya check pagi tadi, satu lagi BE dah bertukar jadi ME..so sekarang saya ada 2 BE dan 3 ME...sedih jugak sebab dah jadi ME...wuaaaaaa...:'(

Tapi yang bestnya bila dah bertukar jadi ME, earning pun bertambah la kan..Alhamdulillah...:) So lepas ni boleh belanja my sifu,cik Mirra kat Bubba Gump, and belanja my girls kat TGI Friday's..hahaha..janji! Wahhh angan-angan jer lebey.:P

Btw,terima kasih yang tak terhingga kepada pihak Nuffnang...Bagilah lagi banyak BE yer? hikhikhik..currently ada 2 BE...apapun tetap bersyukur. :)




Urs truly,



LIKE now, pls! :D






26 comments:

My TeRrIToRy...

waahhhh nama kawe ade kat dalam entri kali ni..besh..besh..makacih ya repunzel :)
-sentuh bab BE, dah dapat 5 BE?banyak tu...dah lama ke berblog nih hehe?mesti dah kayoooo..

rapunzel

hikhik sama2 my territory, x lah lama sgt..hehe..
aktif dlm nuffnang sebulan lebey..:) u pulak?

HaNTwO

pehhh name gue terselit gak...tq tq tq byk2 ye ;p

Haw

Haw tak termasuk senarai.. huhu!

err! camner nak tambah BE.. sbb baru dpt 2.. itu pun dah tinggal 1.. yg 1 ni pun dah jadi ME

rapunzel

hehe no problem hantwo :)

missSenget

spontan ek?? pastu my name 1st plak tu...
arghh~~..terharu guling2~~~!!!

rapunzel

haw: hehe sory haw, u pun slalu komen , tapi tu lah nama yg ada kat atas tu spontan je dada letak..hehe
nak tambah BE? dada pn xtau sbb dada skrg pun ade 2 BE :( nk tmbah jugak..agaknya kena tingkatkan lagi content kita kot?

rapunzel

miss senget: yer syg, spontan gile, mmg nama miss senget yang pertama sekali dada terbayang. ehehe

echah mashuri

dada sweet r..heee..
baru kenal 2 hari dh msuk dlm entry...terharuu..sob..sob..heee
ermm..masuk sini sbb tuan blog dia pramah n sweet!
so jgn say2 thnks..its my pleasure...hihiih

rapunzel

hehe..xper2..nama echah memang melekat dlm otak so takkan taknak tulis kan? hehe :)
u pn peramah n sweet thats y u r in the list :)

Tomato Gurl's Life

wah nama ciktom lam list...terharu+bangga plk..tenkiu yunk!!!eh3 pasal be n me tue..kita sama la..ciktom pn 2be n 3me..hihi

rapunzel

cik tom: hehe...sama-sama yang..
oh yeke sama? heee nice!! jom sama2 bg tmbah lg BE. hehe

Ellen

wah..nama ellen ada sana...mai..hug hug..hehhhee
wah adik dah ada 5 BE...jelesnya akak.ni..tak per2...mai kita saling kerjasama..mengklik2 kah , memvisit2 ker..apa2 jer la..ahaks!!

sayang adik cute + bucuk ni..hehheee

rapunzel

ellen: welcome kak ellen..:)
hehe ala skrg ada 2 BE je kak..:(
wuuu ok mari kita bekerjasama ya..:)
syg akak jugakk..hehe

Kuman Chaos

sorry no cure.. ahhaha no problem.. sesama menjelajah komen mengomen..
kuman "Jangan..." Entry

mr.curly

wahhh thanks dear.. honest, wa rase xrugi masuk sni sbb keramahan tuan punye blog.. cantik dh tentu la kannn..cume kalu bab cumel tuuuu..wa lbh skit kot..hehe..(gurau2 je)

rapunzel

kuman: hehe..ok..:)
mr curly: hahah okay2.. bab comel u menang la k? :P

sweetsal

wah nama sweetsal pun ada dlm list jugak...hehe suka2, tak sangka pulak..terperasan kt situ, tkasih ye rapunzaldada, sayang kamu, muahhh!

rapunzel

hehe no problem sweetsal sayang!
sayang kmu jugak! :) muahhxxxx

lan_ax

nampaknyer kena lagi rajin update la kalo nk tukar blk ME tu jd BE.. papepun congratz..
http://www.duitlama2u.blogspot.com/

Balqis

haha..xsangke ader nama balqis plak ek..hehe..tengkiu2 so much la! BE tu?memang hebat! balqis pny da tggal 3ketul je..hehe~~

rapunzel

lan_ax: yer lebh kurang mcm tu jugaklah ..hehe

balqis: hehe..welcome..:)
ohh tinggal 3 ketul?ok lah tu drp dada..2 ketul je..hehe

Gayahspears

name gayah takde sbb dada sewbut kat hati kan??huhu//ape2 pon tahniah ya :)

rapunzel

huhu yer gayah, dada sebut dlm hati...;)
apapun gayah mmg terbaek...syg gayah! huhu

AngahSayang2314

hehehe singgah sinii sebagai kawan

i follow uuu jom kalau senang kita tukar2 link

Iryns awyn aka ryn

hi si cantik...!! thank a lot.. =)
sorry im very bz..ni br dpt on9,
blk keje membongkang letih..hm..
outstation drive sorg2, xsmpt nk on9..
pe leh bt keje pya pasal..
no problem..leh saje i komen..hikhik

Post a Comment