My Lovely Friends =)

Welcome readers, and thanks for visiting my blog..:)

*Spread some love :)*

Friday, October 22, 2010

My Sista :)






Entry kali ni nak promote blog my sista, Nurul Huda atau nama glamornya Nurul Noxious. :P
Dia adalah kakak saya yang sangat toek. Heeee. Kalau sudi silalah jenguk-jenguk blog dia ya...blog dia pun not bad jugak..:)

dia lagi lama berbolgging daripada saya sebenarnya, tapi dia takda lah aktif macam saya ni. Saya ni dah kira hantu blog. hahahaha.



So jangan lupa lawat blog dia ya. Muahxxxxx!
:)





LIKE now, pls! :D






10 comments:

lady XOXO

bagus toi kamo bantu kak kamo..sebagai sokongan sya pollow ok.. cantek ler kamo adik beradik.. mmg lawa erk..

rapunzel

huhuhu tenkiu lady xoxo~ mane ada, biasa2 aje kitorg ni :)

pencerita yang kepenatan

sy pun nak menyemak kat blog tu...

Robot | Sakti

seiras.

:D

Post Terbaru Hutang Oh Hutang, Bila Mau Bayar?

liyana aziz

yana suruh kakak bt blog, last2 bila dah bt satu benda x tulis.. hampeh.. muahahahahahha

PIDUT ASiS

muka dekat-dekat sama(mesti la kan..nama pon adik beradik..hehehe)

Post Terhangat...

Semuanya Tentang Hati

jambz-

keh. keh.

lain je muka 2 beradik neh.

kay yea

ok..dah lawat..hee :D

paan

hantu blog ye , makan blog , tido blog.


Entri terbaru->Teknik Blogwalking Bijaksana Part 2

Izzaty

Whoa kakak and adik, dua-dua pon cun lah! ;)

Post a Comment