My Lovely Friends =)

Welcome readers, and thanks for visiting my blog..:)

*Spread some love :)*

Monday, October 4, 2010

Jawab Tag Kamu ;)

Hello!!

pic takda kena mengena. haha


Kali ke - 3 saya di-tag, tapi baru first time nak buat..sorryy tak buat yang lepas-lepas sebab busyy sangat..Ampun ya kawan-kawan...Ok kali ni saya di-tag oleh cik Nurdani, terima kasih banyak-banyak sebab tag dada ya? hehe...Dada jawab ni tau..:)



Apa benda paling penting dalam hidup korang?
Hp saya, BB Bold 9700. :D tak dapat hidup kalau takda hp. hehe

Benda terakhir yang korang beli guna duit korang?
shampoo sunsilk kaler pink :D

Di manakah tempat korang akan langsungkan perkahwinan korang dan apakah temanya nanti?
kalau yang idaman, kat taman, ala-ala garden wedding gitu..hehe. poyo! tema pulak, erm..mungkin light purple and putih ke..ntah..tak tau lagi. hehe

Adakah korang sedang bercinta sekarang?
yup, madly in love. :)

Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
selamanya, Insyallah..

Di mana korang selalu jumpa kekasih korang?
di luar lah. shpping complex, and tempat dia selalu lepak main snuker.

Novel/buku/majalah terakhir yang dibeli?
majalah terakhir..In-Trend kot.

Apakah nama penuh korang?
Okay..nama penuh saya Nurul Hidayah bt Shamsuddin. Hah dah tau dah? ;)


Antara mak dan ayah,mane korang lebih mesra?
 soalan sensitif bai. tak nak jawab. :'(

Namakan orang yang betul-betul korang nak 
dalam hidup korang?
Fazura darling! Oh she's so gorgeous...teringin sangat nak jumpa dia!

Adakah korang basuh baju korang sendiri?
semestinya, apa guna washing machine. hahahaha

Dimanakah tempat yang betul-betul korang nak pergi?
Ireland. lawa siot tempat tu...i like!

Pilih salah satu, peluk atau cium?
Peluk! :D

Beritahu 3 benda tentang orang yang tag
-comel orangnya, ala-ala model
-22 tahun, muda setahun daripada saya
-blog cute and simple. suka!

5 benda yang paling disayangi dalam hidup
Benda kan? bukan orang kan? ok.
1-Nokia N95 (hadiah dari arwah mama)
2-BB Bold 9700 (hadiah dari abah)
3-Guess watch (hadiah dari abah)
4-Laptop 
5-Perfume


5 lagu yang paling suke dan selalu dengar
Banyak gilaaaaa. tak tau nak letak mana satu nih. 
1- Where you are-Jessica Simpson and Nick Lachey
2-Take a Bow- Rihanna
3- That's why you go away -MLTR
4- Smile-Uncle Kraker
5- Dynamite-Taio Cruz

Bila tarikh lahir dan kat mane korang sambut tahun lepas?
Tarikh lahir, hurmm..2 July 1987..
Tahun lepas sambut kat Bora Ombak bersama kakak, cousin dan kawan-kawan tersayang. :) 

5 blogger yang korang nak tag



Ok dah! Jawab tau rakan-rakan? hehe








Urs tuly,



LIKE now, pls! :D






13 comments:

nurdani

waahaha.model! malu i

rapunzel

ehehe...betul la syg! ;)

gnesop.com

ha.. skrg sop dah tahu.. huhuh

hasrul hassan

Ok dah jawab dah Dada ...

jawapan untuk soalan kat sini:

http://hasrulhassan.blogspot.com/2010/10/rapunzel-dada-tag-saya-untuk-jawab.html

rapunzel

hehe apa yang sop dah tau? :P

echah mashuri

tengkiup..nnti echah jwp:)

rapunzel

ok tq hasrul! :)

rapunzel

yeay dada tunggu k echah!

Tomato Gurl's Life

wah dah tau nama sebenar dada..hehe...sweetnye dada :)

rapunzel

hehe..jgn ckp camtu cik tom..malu dada . hehe

Balqis

okie..nnti saye byr hutang tag k..hehe~~

rapunzel

ok balqis..hehe

wanie m'nJ

mai datang blog saya,amek tag..hehe

Post a Comment