My Lovely Friends =)

Welcome readers, and thanks for visiting my blog..:)

*Spread some love :)*

Wednesday, October 13, 2010

entry pendek

Hello!
Banyak gila saya berhutang. Hutang tag, hutang award. Ada 5 award dan selebihnya tag. Tak ingat pulak berapa. Saya nak siap-siap pergi antar kereta untuk servis. Balik ni saya langsaikan hutang-hutang tu semua okay. Kepada tuan tag, soryyy sangat balas lambat. hikhik.

hah ini lah dia kereta yg nak bwk g servis tu. :P



Oh ya saya baru buat LIKE blog di Facebook. Ada kat bawah followers tu haa. Teringin jugak nak buat sebab tengok Cik Bulat ada satu. hahaha. Sesiapa yang sudi bolehlah LIKE ya. Kalau takmau takpa. Saya tak paksa. Heheh. Credit to partner BW saya, cik Gayahspears yang tolong buat untuk saya. Muah sayang ko geng!

Okay see u later. BYE!



urs truly,


LIKE now, pls! :D






19 comments:

ieda

alo2 cumeinya ngan keter tuu .. akak nak jugak lah naik hehehhe

rapunzel

hahahaha. amik risk ni letak pic ni, memang xleh blah..
hehe jom2 akak. naik same2 ;)

Gayahspears

salam geng~
kuang3, tak tahan aku tgk gmbo tu.. adess
nak nek keta mainan tu jugak :( uwaaaa
ko sms aku g servis keta yg ni ka??/ konpius lak aku..hahahahah

rapunzel

hahaha ngokngek ko. aku servis keta btul la. hahah. aku da nk g ni. jumpa ko bila aku blik nti. muahx

Izzaty

HAHA. Comel lah keta tu. Tuan keta lagi lah comel ;)

Hanida Lavida

i tahu ni kat mana....!! haha :p

si biskut

cam best plak main menatang tue ek...hehe

rapunzel

zaty: hehe . ada2 je awk ni tau. tq syg ;)

hanida: haaa harus lah tahu! kan2?:P

biskut: memang best pun taw. ;)

Faizal n Fashitah

Haha comel la u duduk dlm kete tu ekeke..

rapunzel

hehe jgn gelak. malu i. hehe

cHaN

comel dada naik kete tuh :D

rapunzel

hehe. tq chan. mmg tua bangka dah tp x sedar diri. ehehe

BLADE EDGE

salam everybody...

just drop by

Silalah ke blog BLADE EDGE

Qu azniza ;)

tag saya pon ade gak x balas g
seyes bz sesangat...

rapunzel

tu la pasal kan Qu. memang busy btul! ;(

Jejaka Terhangat

meh pinjam kete tu..nak bawak pergi skolah..nak tunjuk lagak kat kawan..ahaks..

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥

pheeewiiit.....comel nye naik bende alarh tuh..ehhehe

haidi takeAfoto

haha pling cute, paling comel, hehe suke2 photo tu..kat lutut yg terkeluar tu paling superb..xmuat nk masuk sume..heheh sok nk g playground gak la..

Cik Bulat

dah tua kerepot kedut2 pon pasan muda. ceh. hahaha!

Post a Comment