My Lovely Friends =)

Welcome readers, and thanks for visiting my blog..:)

*Spread some love :)*

Friday, October 8, 2010

Headache!




Salam.
Maaf rakan-rakan, hari ini aktiviti blogwalking kurang dijalankan. Sebabnya saya headache! Semalam saya tak tido langsung, so hari ni dah sakit kepala yang teramat sangat.
Terima kasih kepada yang singgah page saya, bila dah hilang sakit kepala ni saya akan singgah page korang balik k?
lagi satu mungkin sakit kepala tunggu nak log in ke blogger ni lama sangat, ntah kenapa tadi tak boleh log in langsung. :(

Ok saya nak tido dulu. Serius dah tak larat. See you guys later. I mean on c-box and shoutmix. =)
Daa~





Yang sakit kepala,

LIKE now, pls! :D






13 comments:

Kuman Chaos

dah dah.. p tidur and terapi rehatkan mata dari tengok monitor mmemang mujarab.. last time masa sakit kepala (ada n3 kat blog) pun buat gitu gak..alhamdullilah..

kuman "kopi..." Entry

khalidahmacambaguss~O_o

sila makan ubat tau...rehat2...tak mo sakit2 lagi dh

Izzaty

Dada, take a good rest tau darling! Jangan lupa makan ubat okay? Yg penting, jangan sampai tak tido lagi tau! ;)

rapunzel

tq kawan-kawan. baru terjaga. tapi masih lg pening. apapun tq again kerana prihatin :)

lea

rehat2 :)

lan_ax

ala ciannyer... mam ubat tau.. active fast ok gk.. 'meredakan sakit kepala dengan cepat n berkesan'.. kata2 tengku djan la..
http://www.duitlama2u.blogspot.com/

Mr Noble

kene byk berehat :)

~Mika Darkness~

hm...smla mcm Mika. pening sgt skang ni tp Mika x dpt nk tdo. T^T
*sobs*

mr.curly

alololo ciannye.. meh wa nyanyikn lagu sri mersing..konpem ok punyeee..hehe

Solihin Zubir

moga cepat sehat ok..

AiDa AzRyN

Hope Get well soon~ ;)

fendy

jangan xtido plak next time ok!

titirara

akak ! rehatkan minda tauu !

Post a Comment