My Lovely Friends =)

Welcome readers, and thanks for visiting my blog..:)

*Spread some love :)*

Tuesday, September 28, 2010

*UPDATED ! Blackberry, harga durian runtuh!! (recon set)



Rakan-rakan, saya  jadi dealer jual Blackberry Smartphone. Sesiapa yang berminat bolehlah komen di bawah ni dan tinggalkan details macam korang nak model apa, price rate and so on. Kalau boleh saya nak yang serius buyer je, yang betul-betul nak carik hp..:)
Recon set ada, ori set from Brightstar pun ada. Kalau bukan daripada Brightstar tu tak ori yer. :D

*Selain BB, model lain macam iPhone, HTC and  iPad pun ada.

Okay these are the price details:

RECON SET 
Blackberry models:

1) 8520 - RM800 (black/white)
2)8900 - RM800 
3) 9000 - RM850 (black/white)
4)9500 - RM700
6) 9520 - RM1150
7) BOLD 9700 - RM1300 (black/white)




ORI SET  (from Brighstar)

Blackberry models:

1) 8520 - RM1000 (black/white)
2)8900 - RM1100 
3) 9000 - RM1350 (black/white)
4)9500 - RM1100
6) 9520 - RM1688
7) BOLD 9700 - RM1688 (black/white)
8) TORCH 9800 - RM2350



RECON SET
iPhone models :

1) iPhone 3g 8gb- RM1200
2) iPhone 3g 16gb- RM1350
 3) iPhone 3gs 16gb - RM1650
4) iPhone 3gs 32gb - RM1800 



ORI SET
iPhone models:
  
1)  iPhone 4g 16gb - RM2780
2)  iPhone 4g 32gb - RM3300 

*ori set for 3g and 3gs dah tak keluar, yang ada hanya recon.
*untuk iPhone 4, kalau  korang tight up dengan telco lagi murah. for example kalau korang beli dengan digi sekarang, baru RM2100 je. murah kan? ;)
*my partner cakap suruh i push recon set sebab harga murah, duit yang lebih korang boleh simpan untuk repair, tu pun kalau ada problem lah. tapi setakat ni memang jarang ada problem. Lagipun recon set kalau jual balik, tak rugi banyak pun.

WARRANTY: 
~ALL RECON SET HAVE ONLY 1 MONTH WARRANTY FROM GADGET FACTORY(my partner's company)
~ FOR ORI SET BLACKBERRY (BRIGHTSTAR), 18 MONTHS WARRANTY FROM BRIGHSTAR.
~ORI SET IPHONE IS DIRECT TO APPLE STORE(SUPPLIER FOR THE WHOLE MALAYSIA) , 
1 YEAR WARRANTY.



 Thank you! ;)







LIKE now, pls! :D






24 comments:

GaDis CoMeL

laaa...igtkan dah ada price listing. nak jugak usya. hehe

LaLaLovy

ouh harga mesti ada baru berputik cinta. hahahhah

Mr Noble

iphone4 plis :)

HaNTwO

harga leh nego x?? cmne ngan jaminan??

rapunzel

hehe...harga? insyallah boleh lagi kot..;)

gnesop.com

berminat dgn iPhone tp masih tinggi lagi..:)
tunggu bawah 700, baru sambar.. huhu

rapunzel

uihh naK tunggu bawah rm700? hehe..lambat lg tuh :P

Nurul chumel

nak jugak blackberry!!~
dada belanja bleh??

shima

whoaaa.dah lame mengidam nak iPhone or BB.nnt ade duit i roger u okay.:)

rapunzel

hehe...dada pun da pokai da la syg...;)

rapunzel

shima: okay babe. roger2 taw..;)

lan_ax

kalo tread in amik x? i punya BB reacon 9000. nk amik BB reacon 9700.. bp nk kena tambah erk? white pn sama hrga erk..

yangbaik

baru nak kenal ngan blackberry... BTW hphone lama masik okeh lagi... hehehe

rapunzel

lan_ax: oh nak trade in eh..xleh kot rasenye sbb my partner ni just jual hp..bukak company..hehe

yangbaik: hehe oh yeke..xpe2..nti boleh beli ..hehe

fhunkyfhinky

dealer eh?

Curve 3G ada tak?best price skit..hehe!

Zona Indonesia

Wah dengan melihat gambarnya... BB ternyata bagus juga ya... katanya China membuat replica-nya... dengan harga murah.. :) Peace

relevan

Mari beli hendphone baru..

nabil_potter

amik dari mane barang nie?
recon negara mane?

kHuzai

BB curve 2 Ori bape leh paling murah...
BB Bold 2 nape sampai 1699? dkt luar dah murah...

Nightshade

i am interested in bold 9000 white how to deal ?

Anonymous

i want buy bb bold white how t0 deal

Nightshade

Please let me know how to deal with u

Nurul chumel

Dada, nanti kalau I dah cukup duit, I nak iPhone 4 ye.I beli cash je. hiks!

FiZ

Ai dada....update la list hrga baru utk bb ni...minat jgk...;)

Post a Comment