My Lovely Friends =)

Welcome readers, and thanks for visiting my blog..:)

*Spread some love :)*

Monday, October 4, 2010

Oh, Johor Bahru!

Yuhuuuu...!!

MMU baru start cuti sem sekarang..tapi cuti 2 minggu je, tak lama.
So sekarang ni saya baru je sampai JB...oh keboringan melanda lah kalau dok sini...:(
Ada sapa-sapa orang JB tak?
Boleh bagi cadangan tempat apa yang best untuk lepak? Selain Danga Bay lah k, tak larat nak pegi sana dah..hehe.
Oh lupa pulak nak cakap, my dad baru dua tahun pindah sini dan saya pun balik JB bila cuti sem je , sebab tu lah saya macam tak tau sangat tempat-tempat yang menarik kat sini.

Tapi ada jugak lah tempat yang saya rajin pergi, contohnya Banafee Cafe, LC catering cafe and restaurant, Senibong Seafood, dan shopping complex dia..apa ntah nama..lupa..:D hee. sorry!

Apapun ...I love u JB ( tapi Kedah tetap di hati ) ;)







Urs truly,



LIKE now, pls! :D






2 comments:

dianafisa81

hmm..zoo jb, taman bunga istana,giant plentong, hihihi...jusco bukit indah?

rapunzel

yeayyy ada jugak org JB! hehe...
wahh byknye cdngan..satu pn dada x penah pegi..ok, dada akan carik sume tmpt tu...tq diana!

Post a Comment