My Lovely Friends =)

Welcome readers, and thanks for visiting my blog..:)

*Spread some love :)*

Wednesday, October 13, 2010

I got 7 "Beautiful Blogger Award!" ;) *updated

Hye semua.

muka bangga dapat award ;) haha

Sebenarnya saya ingat nak buat semua tag dan award hari ni. Tapi dah jadi makin banyak, oh tak terlarat nak buat . Terima kasih kawan-kawan ya sebab bagi saya award dan rajin tag saya. Suka sangat ;) Cuma masa nak siapkan tag tu suma tak berapa nak ada. hehe. Okay award pertama yang saya nak publish untuk entry kali ni adalah "Beautiful Blogger Award". Award yang lain-lain saya buat untuk next entry ok? ;)



Awwwww suka suka! Sebab saya dapat  "Beautiful Blogger Award" daripada 7 orang yang berlainan. Terima kasih sekali lagi ya sebab bagi award ni. Rasa terharu, sebab ada orang yang pandang blog saya ni. hehe. Okay mereka yang bagi award ni kat saya adalah:

* Fatin Nazirah*
*Fara Murni*
*Cik Su*
* Syaza Aqilah*
*Amalyna Azman*
*Lady XOXO*
*Nadia Atilah* 


1. Thank the person who gave you the award and the link of the person.

Okay saya ucapkan banyak-banyak terima kasih kepada kamu bertujuh sebab bagi award ni pada saya. Rasa happy, terharu dan best sangat. Bertambah-tambah lah addicted saya pada blog ni. hikhik. :D


2. Spread the award to 15 blogger who you like & you think their blogs are awesome


15? Banyaknye! tanaklah. sory..saya bagi blog ni kepada 5 blogger jer k. 15 macam dah terpaksa kena pilih. hehe. 5 yang bertuah dapat award ni :










3. Tell 7 things about yourself...

-suka kaler pink
-sangat takut dengan lipas. takut yang amat. boleh menangis kalau nampak lipas terbang.
-study di MMU Cyberjaya.
-tak suka exam. sebab jadi tension nak mati.
-saya ada cousin-cousin yang sangat baik. merekalah jantung saya. ;)
-saya ada nephew yang sangat comel. Nama dia Muhamad Danish Rayyan. serius comel gila! nanti saya upload picture dia. hee.
-suka tengok channel E! dan Star World. ;)


Okay dah. hehe. Sekian saja untuk update award yang ni. Award yang lain on the way. Tak larat nak publish semua. Satu-satu dulu k. hehe. Kepada yang dah diberi award, sila terima. ;) Yang saya pilih ni bukan random. Saya berpikir jugak neh. Harap korang suka lah yer. ;)

Adios Amigos!








LIKE now, pls! :D






14 comments:

fittiariri

mmg layak pong kamu dpt award blog kamu sgt shantek deh:)

rapunzel

tq darling! ;)

fittiariri

welkem:) shuke ngan blog kamu

lan_ax

wow.. congratz..
http://www.duitlama2u.blogspot.com/

suzie rahman

wah bgus cik dada kite.hr ni folo trs dpt award.thks dear.

rapunzel

huhu so sweet fittiariri ;)

lan_ax: award u i buat nti taw? thnx btw..

rapunzel

sama2 suzie...blog u dah mmg cntik ;)

PIDUT ASiS

wah...tahniah2...memang layak dapat anugerah.. :)

Post Terhangat...

5 Signboard Yang Erk.....

si biskut

setiap kali background blog Dada terpamer kosong,biskut macam nak tengok gambar 3D plak..nak cari apa di sebaliknya.,sebenarnya nak ucap tahniah..hehe

rapunzel

pidut: tq ya pidut.:)
biskut: erm...hehe..x phm...gmbar 3d? hehe..anyway thnx..:)

Mohd Shukri Fadzillah

huhuhu.... stay santek!~

Gayahspears

wah.. dapat award...
ko mg cantek pon genk :)

lady XOXO

uhuuuuu rapunzel.. XOXO pown ada bg kat kamo gaks.. luper bgtau.. ahahhaha.. baru jer kemarin petang POST.. ehehhe

Faizal n Fashitah

Takpe, awak memang patut dapat award tu XD

Post a Comment