My Lovely Friends =)

Welcome readers, and thanks for visiting my blog..:)

*Spread some love :)*

Wednesday, October 20, 2010

Jom cantikkan dan cergaskan tubuh badan! :)

Hari ni adalah hari ke-2 saya pergi gym. Jadi addicted lah pulak...hahaha....keluar peluh banyak, rasa macam sihat je tubuh badan. Hehehe...actually saya teman bf pegi gym, sebab dia nak badan yang tough dan berketul-ketul...Erk...berketul-ketul? aiyak takleh blah! saya geli sikit badan yang macam body builder ni. Kalau badan macam Jacob dalam Twilight tu takpa, yang tu baru lah cun. Smart gile, sebab taklah terlalu besar macam raksaksa kan. Just nice. hehe :P

Dan saya rasa saya memang patut ke gym sebab nak hapuskan segala lemak-lemak yang bertakung di peha. Hahaha. Peha besar gedabak tau, macam apa ntah lagi. Haiyaaaa. Semoga dengan kerap exercise saya leh dapat peha yang slim ala-ala Megan Fox. :') okay dah start berangan dah ni, WTH. huhu.


Ha ni lah gambar-gambar yang sempat diambil semalam dan hari ni di gym tersebut. :D mari exercise sambil camwhoring! ahahahah

kasut ni baru beli. Tapi salah ksut. A.mie(owner gym) cakap, ni kasut nak gi jenjalan, bukannya kasut untuk bersenam. hahahaha.wateva.



Urs truly,


LIKE now, pls! :D






27 comments:

AMIRA IS MIRA

chayok2...exercise lbih..nnti sihat cepat

alexa yussida

selamat ber exercise:D badan sihat otak cerdas..hehe

rapunzel

hehe btul tu..;)

little cart00n

nnt bila da dpt peha yg diimpikan, dada boleh gantikan megan fox dalam cite transformers!
hehehhe..:)

Admiral Hafiz

wahh
bestnye nak gak ikot g gym...

haha
ape daa
kasut 2 mmg utk g jalan2 la
tp boleh je kot klu nk pkai...

Azmie

g x ajak org.. jeles2.. haha!

rapunzel

hahaha..yelah tu...:P

-telordibasuh-

hehe..oo camtu rupenye kasut g jalan hahaa

rapunzel

hahaha yelah mcm ni lah rupanya telor :P

Omu Rice

best nyer g gym....omu aritu g spa wat facial muka jer...muka truk sgt....tapi consultant omu suh omu wat sauna lak...ilang kan selulit...pergh...tergoda gak...tapi kan omu pikir sauna2 ni tok org dah kawen jer...tol ker????

si biskut

i tau u memang lawa...;)

Tomato Gurl's Life

exercise sihatkan badan...
otak pun jadi cerdas :)

xleh tgl jejak di smix..xtau kenapa..huhu

@juera

good2..dh lma jgk i x g gym..dh sthn kut..nk kembali smula ke gym pasni..huyeah!

lan_ax

macam lg bnyk bergambar dari exercise jer..
http://www.duitlama2u.blogspot.com/

Dark Half

bergambar pun leh kuar peluh...bukan senang nak posing tu kan, cik rapun?

aibaks

wa...workout tuh.. best plak tgk.. kt ne ek gym ni?

rapunzel

cik tom: tq sbb komen..hehe

juera: yeah mari2.;)

lan: tau xpa..mmg pun..hahaha

dark half: hahahaa btul tu..;)

aibaks: gym ni kat ttdi..hehe

Peminat Katie Holmes

aku pun baru berjinak2 dengan gym sekarang.haha

mr.curly

kalu g lg ajakla wa skali, nk join gak..pewot n montot wa makin membuak buak ni..hikhik

rapunzel

hahaha okeng2

Gayahspears

wah... semangat ko ya...
aku x thnk kena kasot nike ko tu..huhu...
dari jauh da bau..huhu (jgn marah genk aku guraw je)

:"♥Warnida:"♥

sakan ak smbil exercise....smbil berposing maut ...:-) aduyaii apa2 pn slmt berexercise yeee!!! :-)

sueRAFE

tapi kasut tu lawa ..

RaafikJahat

amboi, kat jim pun nak bergaya. hehee. :p

Cik Moon

oo..kasut g jalan ke?? hehehe.. cik moon pon belasah jer kasut cam2 wat exercise...hehe

tiefazatie

hey dear!wah!!ifa pun ade gak nike sweet classic nie..purple gak!but this type of purlpe la..n yes..nie kasut jalan2 la..hihi

Faizal n Fashitah

Suka tengok ksut Nike u huhu..

Post a Comment