My Lovely Friends =)

Welcome readers, and thanks for visiting my blog..:)

*Spread some love :)*

Sunday, September 5, 2010

terkebil-kebil

Heiiiiiiii...=)
Punyalah lama saya duduk mengadap laptop , tak ada buat apa, sekarang baru nak update blog. Layan blues sendiri kot tadi. Hehe.

Sekali lagi maafkan tuan punya blog ni sebab malas nak update, hehehe..ampun ya...malas nak tulis, jari ni rasa macam erm erm erm lenguh. konon lah kan. whateva.

Okay hari ni saya dah beli satu baju raya. Perhatian , hanya satu jer. Abah paksa tadi. padahal baju kurung saya berlambak lagi, buat apa lah nak membazir beli lagi kan. Yang ada pun tak terpakai. hurm.
Tadi seperti biasa jalan-jalan di the curve, buka puasa di Bubba Gump then shopping barang rumah di Ikea. Takdalah shopping banyak pun, beli mana yang perlu ja.

Btw makan tadi sangat puas hati sebab sedap , walaupun banyak yang cakap Bubba Gump sekarang servis makin teruk dan makanan makin hampeh, tapi saya tetap setia dan suka. =) Sedap jer saya rasa, servis pun tiptop jer lagi. hehehe. :P

Apapun tak boleh lawan TGI Friday's lah kan, tu memang terbaek, tempat paling seronok untuk makan. Bagi sayalah, tak tau pulak bagi korang semua camna.

my meal

abah punya

kesimpulannya.


dessert tersedap dek non: That Chocolate Thing.

ni pulak cajun chicken. masa makan that day.

fish&chip


finally, dessert apa ntah nama. Tapi sedap! ada strawberry, icecream , cake, uhhhh maniss2. ;) 

Heran kenapa saya suka post gambar makanan? tulah mula-mula saya pun tak mengerti kenapa. lama-lama barulah saya sedar, 'aku ni sebenarnya hantu makanan, suka makan, jadi tangkap gambar makanan tu perlu.' Diulangi, perlu! tapi agak-agak la der takkan makan mee goreng di kedai mamak pun nak amik gambar makanan? Ye? harap maklum.

:D
LIKE now, pls! :D






4 comments:

Fiza

Wahh... Sedapnya dessert!!!!
Nak!!!!
Hahahaha:p

rapunzel

amik la yg..yg ni i leh kasi free...hahaha

Amirrah Zawani

sedapnyaaa...
terus jd lapar..
x penah lagi makan kat Bubba Gump..
nx time nk try lah..

rapunzel

mmg sedapp mirra...
u shud try..hehe ;)

Post a Comment