My Lovely Friends =)

Welcome readers, and thanks for visiting my blog..:)

*Spread some love :)*

Tuesday, September 21, 2010

Bufferd Earning again!!

Hye semua..
seperti yang korang sedia maklum, saya tengah final exam skarang...
memang takleh nak update blog sangat..
kali ni saya nak update pasal BE lagi...dah bertambah lagi satu BE saya, so sekarang semuanya ada 4 BE. Alhamdulillah..




Walaupun tak sangat online blog sebab busy, tapi terharu sebab pihak nuffnag masih nak bagi BE...terima kasih jugak kepada kawan-kawan yang tolong klik-klik nuff saya..hehe..sayang korang sangat lah ! ;)

Okay korang, see u after my final exam..which is on next Monday. ;)
Daaaa..!!





Urs Truly,



LIKE now, pls! :D






13 comments:

CiK UnGu ViOLeT

yeay, tahniah :D

Mr Noble

haha! power aa! tahniah!! :D

Pinky Pixie

sy jeles! oh. tidak. knape sy xde// huhu

Mohd Shukri Fadzillah

wahlau~ teruskan usaha. gambate~

Dhiya

yeayy..congrats dada...mesti earning dah byk ni :)

Wan Gerrard

Tahniah Dada, u cute ^_^v

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥

wah..beshnye..kite xpernah dpt BE...nape ye..??sob3x..

Peminat Katie Holmes

gua baru 2 kali dapat.Kalah 2 kali ne.

fhunky-fhinky

ok..

sila belanja saya makan..

HAHAHAHA!

haidi takeAfoto

BE ni ape sebenrnye..sume blog cite sai BE jer..hehe dah lame berbelog tp xpnh amik tau pn sai BE ni...

Bert

wow, dh ade 4, den baru dpt duo jo..jelesss..haha

Gayahspears

thniah~ ley banje..huhu

sTrawBerry

tahniah n gdluck 4 yr fnl exam

Post a Comment