My Lovely Friends =)

Welcome readers, and thanks for visiting my blog..:)

*Spread some love :)*

Wednesday, September 15, 2010

Wanita tercantik !

Ehem ehem. Hari ni saya nak kongsi dengan korang semua pasal artis wanita yang bagi saya tercantik, mengikut ranking. (ceh siap ada ranking bagai agagagagaga). heh. Tapi sebelum tu saya ada pengakuan nak buat neh ;)

Hahh?? saya lesbian? ohhhhhh  SALAH!  Saya nak mengaku yang saya ni ada habit atau dalam erti kata lain, tabiat, suka tengok prempuan cantik! Serius suka sangat, tak kiralah artis ke orang biasa ke mat saleh ke. Asalkan cantik! sambil tengok tu, berfikir sendiri 'ohh ohh bilalah aku boleh jadi cantik macam itu'. hee. ;'-) tapi apapun saya bersyukur dengan keadaan diri seadanya. ;)

Okay sudah-sudahlah tu merepek cik Dada. Jom kita tengok siapa di tangga pertama.


1) Fazura
Haa ni lah dia number satu (di hati saya :D). Fyi dialah satu-satunya artis yang saya minati sejak sekolah, dan berkekalan sampai sekarang. Lawa kan? comel kan? manis kan? 3 in 1 lah kira...muka Fazura babyface sangat, dan saya rasa saya akan koma pengsan kalau terserempak dengan dia. Heh poyo jer. Daripada dulu sampai sekarang memang dia number 1, takda orang lagi boleh challenge. hehe



2) Lisa Surihani
Mesti ramai yang cair dengan awek sorang ni. Muka dia memang gorgeous,macam mix pun ada kadang-kadang, tapi ada masa nampak macam perempuan melayu terakhir. ;) Mula-mula saya tak berapa minat tapi lama-lama jadi minat sebab bukan muka ja lawa,sweet, comel,  tapi akhlak pun baik,sopan-santun, pandai,bijak, u name it. ;) cayalah lisa! hehe



3) Scha Al-Yahya
Saya minat sangat kat scha. Tapi tu dulu lah. sekarang suam-suam kuku. heee. Saya mula minat dia sejak dia menang Dewi Remaja lagi. Time tu dia taklah famous macam sekarang. Dalam hati, "Eh cantiknyaaaa perempuan ni". Memang lawa pun, anak kelahiran Kedah pulak tu. hee. Bangga sekejap. T__T


Okay tu lah saja top 3 artis perempuan tercantik di Malaysia. Bagi sayalah , jangan tak puas hati pulak kalau tak sama dengan korang. erm kalau nak buat top 10, saya rasa taklah sampai 10 orang yang saya minat.Tapi saya boleh sertakan nama-nama artis wanita lain yang cantik. Antaranya Nasha Aziz, Rozita Che Wan, Erra Fazira. Tu jer lah kot. Yang lain? Sorry! tak minat! :D








Urs Truly,






LIKE now, pls! :D






15 comments:

Ash Ariffin

u dah lama sangat angau fazura ni, apa kata try date dgn die or meet face to face ke...its possible right?!

i dont share your preference on the top 3, erra fazira & nasha aziz should be there :)

rapunzel

tapi erra n nasha dah tua skit, hehehe... ;)

Wan Gerrard

hehe
Hmm Gerrard minat Sharifah Amani & Lisa Surihani. tu je ^_^v

little cart00n

i pnh jumpe fazura, she's great!humble,sweet n gorges!:)

rapunzel

Gerrard: hehe ohh yeke , sharifah amani pun lawa jugak hehe

Little cartoon: yeke? Bestnyaaa u dpt jumpa dia! I tringin sgt nak jumpa dia..sob sob

Amirrah Zawani

minat fazura jugk.. :)

Mr Noble

penah nmpk fazura dekat2 in real life. igtkan tinggi, rupa2nya stendet pompuan asia je :D

aren

i like lisa. educated n tak bnyk masalah

@rtzam

em..yeah..hehe i like Fazura
Saya Bangga jadi Anak Malaysia

rapunzel

mirra: yeay kita sama mira! high five! hehe ;)

mr noble: u penah nampak fazura? bestnyaaaa!!!

aren: i like lisa too ;)

artzam: gud gud! Fazura is the best! hehe

tim

a ha.!
we share the same habit
suka tgk peremmpuan cantik

rapunzel

tau xpe! hehe...gimme 5! ;)

dianafisa81

fazura..yes..sgt cantik penah nampak dia kat futsal, tgh tgk 'kawan' dia main...cantik..tp tak berani dekat..ada bodyguard sehhh...

SizZLing SuZai

yeahhh SAYE SOKONG AWAK..
fazura is d gorgeous among d others!! hehe
ske giler kat dier.. ><

fizanur

fazura memang cantik. tapi badan dia tak center. maksud saya badan dia pendek.mmm..paham ke ni. cuba tgk erra fazira. dia nampak perfect.

Post a Comment