My Lovely Friends =)

Welcome readers, and thanks for visiting my blog..:)

*Spread some love :)*

Thursday, September 30, 2010

Goodd Morninggggg!! :)

Hehe. semangat nak update blog pepagi ni.
hari ni saya akan keluar with my girls, so mungkin tak dapat blogwalking sangat. takpe balik-balik je saya terus melawat page korang semua, k? :) Promise!

Macam-macam benda saya nak buat bila kuar hari nih, first sekali mungkin pegi saloon, buat eyebrow threading and teman Fai potong rambut, sebab saya jadi hair consultant dia. Dia mintak nasihat saya untuk bagi idea buat potongan macam mana :D *rosaklah rambut u Fai kalau ikut idea I. hahahah. Pastu pegi shopping barang-barang yang perlu, then tengok wayang. heh memang takleh tinggal.

Okay la kawan-kawan see u guys later. Nak mandi! hehe.

bye!




LIKE now, pls! :D