My Lovely Friends =)

Welcome readers, and thanks for visiting my blog..:)

*Spread some love :)*

Friday, September 17, 2010

I love you nuffnang! ;)

* credit to kakyong, kerana membetulkan kenyataan dada, rupanya tu bukan metered earning , tapi campaign earning..;) hee biasalah baru first time dapat benda ni, so tak berapa banyak knowledge sangat. ;) heyy kiranya saya takda ME lagi, yeay!! mari buat duit lagi..kerana ME belum muncul. huhu.


---------------------------------------- 

Okay okay. Saya tau saya dah kata takkan update. Tapi tak dapat nak tahan diri daripada post news yang satu ni, sebab saya hampir nak pengsan pun ada. heee.

Semalam saya try buka accounnt nuffnang. Nak terkeluar biji mata tengok tiba-tiba ada 3 buffered earning (BE),sebelum ni tak penah ada, harap maklum. So saya happy sangat, makin membara-bara semangat saya nak blogging nih. ;)

hehe..then...baru sebentar tadi, saya saja bukak lagi nuffnang...Alangkah terkejutnya saya, tengok ada 15 campaign earning, dengan 8 campaign iklan yang berbeza ! Homaiiiigodddd !!! 15 tuh! Mana datang banyak-banyak sangat ni? Sebelum ni sumpah takda sebab saya check tiap-tiap hari. hehe.  kepada BE, harap-harap pihak nuffnang boleh bagi lah ye. :D

Syukur sangat-sangat, terima kasih  banyak-banyak kepada pihak nuffnang yang berbaik hati memberikan ads kepada saya., saya aktif blog pun baru 2 minggu, sebelum ni suam-suam kuku...;) heheh

Love u so much nuffnang! muahx muahx! bagi lagi banyak ads k? ;)
Oh btw saya nak ucapkan trima kasih banyak-banyak kepada cik mirra yang banyak tolong ajar saya untuk jadi blogger tegar. hee. love u mirra!

my campaign earning.;)




Urs Truly,



LIKE now, pls! :D






30 comments:

t e m b u m e

ape beza ME, BE, campaign ek?

rapunzel

ME tu, adalah iklan yg penah bertapak di blog kita, dan BE adalah iklan yg sedang bertapak..kiranya mcm ME tu dah tamat tempoh la. hehe ;)

fathiah

tahniah... :) ajar la kite jgk :)

Gayahspears

tahniah repunzel.. ape yg penting kerjasama..hahhahah

rapunzel

fathiah: boleh2..apa yg fathiah nak tau? hehe

gayahspears: tq yer..btul tu..kerjasama sgt penting..hehe

chentamiera

ajar la kiter jugak...camne nk dapatkan BE ni...huhu...

rapunzel

Ok boleh je ajar..tapi sbelum tu chentamiera dah register nuffnang ke belum?

Mr Noble

wau! byk tu!! tahniah! sy pon slalu masuk blog cik mirra :D

rapunzel

huhuhu tenkiuuuu mrnoble!! yup dialah sifu saya ;)

bOo bOo

tapi kalau dia tak ada tulis BE @ ME, tue dia panggil ape pulak ek?

rapunzel

booboo: erk, dada rse memang ade 2 je..tp klu xde tulis ape2, rsenye tu ME kot..sebab kalau BE mmg die tulis buffered earning..

azhar

tahniah...

rapunzel

terima kasih ye azhar..;)

Amirrah Zawani

tahniah2 dpt BE...
pasni leh blanja bubba gump la.. ;P
love u too :)

little cart00n

awuu!!!jeles tau!dpt duit share ngn i k?
hhahah

rapunzel

mirra: hehe anything for u sifu..tanpa ampa, mmg tak dpt lah kami BE ni...hehe

little cartoon: hehe okeh no prob punya..;)

haszuraidah ishak

wah..tahniah..bnyknyer ads nuff..nampak gaya i pon kena mitak ngan nuff gak nih..hihihi

rapunzel

huhuhu...cube u mintak ...cepat2..

kakyong

dek...
yg u print screen ni rasanya bukan ME.. tp campaign earning... kalo ME, dia akan ade column utk ctr bonus & amount... kalo yg ade word 'global' tu, maknanya campaign earning yg u dpt hasil dr clik2 kawan2... per clik is 25sen..

;)

caliph shuriken

congratz ^^

Wan Gerrard

Tahniah Cik Dada ^_^v
baru boleh bagi duit raya =P

rapunzel

ohh kakyong~
kiranya ni bukan ME lah yer? hehe yeay!
dada xde ME lg..;)

Download movie free

ok jom kita pakat click nuffnang member punyer...bantu-membantu

rapunzel

mari2..hehe..klik i pnya dan i klik korang punya..;)

Francestysia Ilham

yay! sronok nye bile awk sronok.. hahahaha nanti ajar kte plak k dada... please be my sifu....

dilla molly

syg..nak jugakk..wat camna?

Un Phat Lee

wah.hebat2. XD

Derus

ish..byknya BE..congrate ek..:)

tqa.awesome

amboi sonoknye, duit raye la ni :D

rapunzel

tq semua..huhu

to dilla, ok i ajar u meh..g register nuffnang dlu...;)

Post a Comment