My Lovely Friends =)

Welcome readers, and thanks for visiting my blog..:)

*Spread some love :)*

Wednesday, September 8, 2010

Piranha!!





Hye readers yang montel gojes!
Saya baru lepas tengok cita Piranha kat e@curve..
Hurm...camna nak cakap eh...overall not bad lah cita ni..
Kalau orang lain mungkin suka lah kot, tapi saya tak berapa nak enjoy sebab banyak darah sana sini :| 
memang horror gila, ada scene-scene yang erm ..tak sesuai untuk tontonan kanak-kanak..
sesapa yang tak tengok lagi, try tengok ok..mungkin once da tengok korang akan kata hakeleh cita ni takdalah ngeri sangat..
terpulang pada penilaian masing-masing lah ye..;)
tapi cerita ni memang tak mengecewakan so pergilah tengok kawan-kawan !
Ok saya nak tido dah, ngantuk...esok saya update lagi ok..
bye!! 


Urs truly,


LIKE now, pls! :D






5 comments:

fara

klo fara, cite potong2 bole tgk lg...
klo cite antu, dh tutup mate ngan popcorn.
huhu~

rapunzel

hehe..yeke..
same la ngn dada...
tp dada dua2 cita tak boleh..
memang penakut..:(

::dAuZsHaNLeY::

hey..
cam best je...
mmg nak tgk cter ni...
xtau la ble dpt tgk...

Syida Shukor

nak tengok tapi macam seram jugak huu

rapunzel

hye dauz...yup mmg best, tp ngeri sgt lah..:(
syida, aah agak seram la...huhu...tp try tgk dlu cmne k babe?

Post a Comment