My Lovely Friends =)

Welcome readers, and thanks for visiting my blog..:)

*Spread some love :)*

Tuesday, September 28, 2010

YeaY! Finally Merdeka! :)

Exam saya sudah habis semalam. Best gila neh. Tak payah nak stay up dah, baca notes-notes yang panjang, buat latihan math dan yang paling penting, blog saya ni takkan diabaikan lagi. hahaha. :D Blog will always be my priority...hehe...

So lepas ni bolehlah update macam biasa, blogwalking macam biasa, bestnyaaaaa. ;) BE pun dah bertambah lagi satu, tapi satu campaign da jadi ME. Hee tak apalah sebab satu pergi, satu mari..jadi balance lah tu kan. hehe.



Saya nak buat ucapan terima kasih kepada Didi dan Wawa sayang yang tak penat melayan kerenah saya sepanjang saya lepak study kat rumah dorang...hehe..dan jugak kepada Faizah yang memang dah terang-terang banyak tolong saya, seperti tolong add subjek, tolong belikan air, belikan makanan, suapkan panadol..hehe...sayang u lahh..muahxx! :P


Okay di bawah adalah gambar-gambar right after I finish my paper yesterday. Semangat okay tangkap gambar segala. *kau nak tunjuk kau dah merdeka lah tu.:D
Tapi kawan-kawan saya belum habis exam lagi..saya je yang dah habis tu yang dorang jeles tu. hehe. takpa-takpa korang study hard tau, nanti korang dah habis kita kuar lepak hari Khamis ni macam yang dah dijanjikan. heheh.





















LIKE now, pls! :D






11 comments:

lan_ax

congratz.. enjoy!!!

rapunzel

tq lan_ax! heheh

Tomato Gurl's Life

wah tahniah dah abis exam..so jom enjoy!

Kuman Chaos

abis exam siap p celebrate ehhehe.. nanti dapat result yang best bleh celebrate lagi..
kuman "cincin dijari .." Entry

g0m0k9enDek

tahniah dah merdeka! memang buat terkenang zaman blaja jerw.. hahah.. ehh.. cik tom, cik tom pon exam ker...? hihihi

rapunzel

hehe terima kasih kawan-kwan semua! ;)

nurdani

merdeka! merdeka!

rapunzel

hehehe..yeayy!!

murnimahyum

dear, dh abis exam????
leh enjoy~~~

Solihin Zubir

wahhh.. besh2..
bley la njoy pasni.. :D

dianafisa81

waa...makin happening la blog ni nnt..

Post a Comment