My Lovely Friends =)

Welcome readers, and thanks for visiting my blog..:)

*Spread some love :)*

Sunday, September 12, 2010

The Chronicles of Kakak's Birthday..:P




Semalam besday my elder sister, Nurul Huda. Alahh kesiannya dia, mula-mula orang buat tak tau je besday dia. Padahal bukannya orang ignore, tapi orang dah plan untuk buat surprise!
 Kesian kakak, dia ingat orang tak nak sambut besday dia, so dia offer kan cadangan kat saya, "Jom weh, malam ni kita pergi makan TGI Friday's. Aku nak makan kat situ". 
Dan saya balas, "hahhh? ada ke  TGI kat Kedah?" 
Dia jawab, " takda, tapi ada kat queensbay mall. Jom la"
hehe...dan saya kata ok, tengoklah camna.
Petang tu kitorang pergi open house rumah paklang..duduk sana sampai maghrib...
Kakak dah gelisah...nak balik..yerlah sebab nak pergi TGI kan..hahaha..takut tak sempat...
Then saya marah, tunggu lah kejap. Abah awal-awal lagi dah hilang, pergi beli hadiah dan kek. 
Paksu pun hilang awal, pergi book tempat karaoke.
Dan apabila sampai masa nak balik, dia hairan tengok Iera dan Emma ikut sekali naik kereta.
tapi dia diam ja, then dia tanya nak pergi mana ni?
kitorang jawab, rumah maktok.
hahahaha dan dia percaya..tapi tengok-tengok gi tempat lain, dia tanya lagi..pergi mana ni? kitorang tak jawab.
Then bila sampai tempat tu, nampak abah bawak kek, dia cakap sambil tersengih,
"eiiii pi rumah maktok konon...menyampahh!! "
hahahah kitorg gelak ja..;)

Best sangat, cousin-cousin datang,nyanyi bersama..
Sebenarnya plan awal nak makan Pizza Hut then baru pergi karoke..
Tapi nak buat camna, tak sempat..lepak umah paklang je dah lama gila. hehe

Tapi, the best part tau tak apa?
hehe..saya pun dapat hadiah!
memang dah lumrah, kalau kakak dapat hadiah, saya pun mesti dapat, dan begitulah sebaliknya.
Masa besday saya yang lepas, saya dapat hadiah jam tangan, perfume. 
kakak pun dapat hadiah jam tangan, and baju.
hahaha..
best-best..
sayang abah sangat!

Kepada semua yang datang semalam, saya ucapkan berbanyak-banyak terima kasih ya..
muahxx!

And to kakak, Happy Birthday toek!
Love u mucho! ;) 


























Urs truly,







LIKE now, pls! :D






3 comments:

MOHD

dapat hadiah ja syg abah..klau x dpt x syg lar...hahaha.....apa pun semlm best...

Hamizah

wah!bestnya kalau org len punya bday pon kita dpt hadiah..

rapunzel

paksu: hehe klu x dpt pun tetap syg abah..
hamizah: tu la pasal..memang best! hehe

Post a Comment