My Lovely Friends =)

Welcome readers, and thanks for visiting my blog..:)

*Spread some love :)*

Monday, November 22, 2010

Dolu-dolu

Saja tengok-tengok balik gambar semasa berumur 18 dan 19 tahun. Budak-budak lagi masa tuh. Eyh saya sekarang dah tua tau, dah 23 tahun dah. huhu..:P

Rindu pulak bila tengok balik gambar-gambar nih semua. Bila pikir-pikir balik best dan happy ja time tu, sebab takda kesedaran sivik lagi. Asyik enjoy ja. hehe. Sekarang? haha still takda kesedaran lagi, tapi dah ada tanggungjawab yang perlu saya pikul. Contohnya bayar bil astro, bil telefon, bil wimax, etc. Saya tolong bayar jer la tapi duit abah kasi. hikhik. :P ngokngek betul .

ha ni lah dia pic budak-budak saya. sob- sob. emo sebentar(sebab rindu zaman nih)

rambut purple+pink...rindu!!


ganas tak rambut saya kaler tuh? hehe









rindunya dgn hp ni..motorola kaler pink. :)

Urs truly,

LIKE now, pls! :D






18 comments:

hasrul hassan

woho .. sexy ..:)

James Buns

macam same je.

tak ade perubahan anjakan paradikma pn.

=_=

deatH_luVer

biase la..
kita memang akan selalu merindui zaman-zaman dedulos..
:)

little cart00n

dulu smpai skrang, maintain sweet!

btw,i pun dulu rambut macam2 kaler! org panggil minah rambut karat! skrg da hitam kan semua..bak kata u..da ada kesedaran sivik!heheh

y@n@ M!B

huhu inesen kn muka zmn muda-muda..skrg pon inesen gak..cuma kematangan tu lebih terserlah..ecehh~ =P

IfuaysTheDayDreamer

reaksi muke semua sama.
comel saja~ haha

tulipsufie

dada..bila saat semua tanggungjawab dipikul 100% ke bahu sendiri..bkn takat dolu-dolu je d kenang..saat dolu-dolu-dolu zmn tadika tu makin nk d kenang..sbb that time tau, main, p skolah, mkn, suke suki, kena mrh nangis pastu kena pujuk..huhu

biskut

lama tak tengok rapunzel dada.............punyer blog.hehe

crayon

syg.. jgn dok buat rambut tak ketahuan lagu tuh weii.. nampak cam sindrom down ja.. hahahahahahaha

Faizal n Fashitah

Muke u mase umur 18-19 tak jauh beza dgn muke umur skarang XD

nadey

dada....sowi la ek tp nadey tgk ade 1 gamba dada ni ade iras rita rudaini la huhuhu cun2

Gayahspears

rindunyer pada ko genk :( nape da jarang on9 ym..sob2

Limau Ais

suwiiittt...

rapunzel, tolong vote untuk limau ais yer di Malaysia Socialista. doakan limau berjaya menang dengan vote ni.. macam ni cara nya http://bit.ly/undilimau

rinai

sep sepp sebaya! :)
haha zaman muda-mudi memang gatal nak rambut warna warni

cEro

hahaha, nmpak lain sikit...
tp ttp sweet!
haha

Mata Hati

whatever...still sweet like before :)

penkcintadia

huhu..boley habes ke lolipop uh?^^

Mohd Shukri Fadzillah

ayat abah kasi duit ... tolong bayaukan.. itu takle blah ahhahaha.... congratulations! you have grown up. jk jk jk

Post a Comment