My Lovely Friends =)

Welcome readers, and thanks for visiting my blog..:)

*Spread some love :)*

Wednesday, November 3, 2010

Pesanan buat blogger :P


Haih. Rasa bersalah sebenarnya ni..

Dah lama gila tak blogwalking. Lama sangat..serius..sorry ya kepada yang dah tinggal jejak, saya tak sempat nak balas semua. Busy lah sekarang, tengok lah nak update blog pun takda masa...tapi saya happy sebab tengok follower bertambah-tambah, walaupun saya dah tak aktif sangat macam dulu. :) korang semua memang terbaek! tenkiuuuu taw! hehe

Saya busy buat apa? Ok meh nak bagitau...saya busy pegi kelas..then lepas tu kuar lepak dengan kawan-kawan..then pergi gym...kadang-kadang tengok wayang, kadang-kadang pegi karaoke..(saya hantu karaoke, harap maklum). So nak update blog tak dapat sangat..hehe..yerlah bila balik rumah ja penat, then terus tido...tengok blog pun sekadar cukup syarat...:(

Tapi saya janji benda ni takkan selalu terjadi dah. Akan saya carik masa untuk blog tercinta ni. :P
Hah btw saya nak pesan, tak perlulah kita buat entry untuk sakitkan hati blogger-blogger lain, kau ada cara kau, aku ada cara aku, so kau tak payah nak kondem cara orang lain tu tak bagus, padahal masing-masing ada style sendiri. Kalau kau tak addicted dengan blogging, just keep it to urself, perlu ke nak kondem blogger lain yang addict to blogging? Kau kata blogwalking buang masa, itu pendapat kau, tapi perlu ke nak kondem blogger lain yang slalu bw? Peliklah kau ni. Dunia blog kita ni kecik aje, buat apa lah nak sakitkan hati blogger lain? Apa kau dapat yer? Dapat cela daripada blogger lain ada lah. Iskkk. tolonglah berubah, tinggalkan sifat phd kau tuh.

Sekian.


Urs truly,

LIKE now, pls! :D






22 comments:

lady XOXO

ok dada... nanti free update ur blog ok.. ehehe have fun n take care dear

rapunzel

xoxo! rase macam lama gilaaa tak melawat blog xo! hehe oke tenkiu darling! muax!

Lan Bingka

takpe, dah takde masa nak update nak wat camne kan, as long as you happy with your life..;)

rapunzel

tq lan :)

Faizal n Fashitah

Take care Dada. Pintu blogging sentiasa terbuka buat Dada ehek. Dan kepada sesape yang kutuk2 blogger tu.. mungkin dia blom sunat lagi kot ekeke..

Eryati

ha ah...nt ada masa bru apdet..ngeheheh...sapa yg sakitkan ati blogger len tu?

rapunzel

tq dear, setiap entry mesti u ada komen. :) hehe. erm tu lah dorg x sunat lg lah tu . hehe

rapunzel

eryati: heee tenkiu dear! ada lah sorg blogger ni,dia buat entry macam tu, tak tau apa motif die..

Kuman Chaos

nasihat yag baik Dada...
tapi kengkadang bukan niat nak sakitkan hati.. tpai maybe penyusunan ayat tu yang implying camtu ehheeh

anyway.. settle dulu yang wajib ...:D
kuman "Warkah Sedih Seorang Bapa.." Entry

rapunzel

kuman: tenkiu :) mungkin lah kot, harap2 niat dia xlah buruk, tapi ntahlah...tgk cara dia tulis pun da tau.

Mr Ceym

erk..sape yg maksudkan tu? sorry la.. hehe

Ellen

hai dada dear...

It's ok dik, kalo tak update tak per...di fahami juga ni..hehee..tapi persoalan nya sapa kah yang nak kata2 BW ni buang masa ekk...ish!!sungguh salah sekali kenyataan tu dik...sebab dari sini lah persahabatan tercipta, kasih bersemi..bukan sebagai kekasih tapi sebagai sahabat sejati...hehe..akak doakan yang terbaik untuk adik ya....take care!!

y@n@ M!B

janji perasaan windu kt blog tu ada..wpn bz..hehe~ =)

nadey

betol2.......seyes xphm nape nk kutuk2....lg 1 ndy ade tgk 1 blogger ni...die suke kutuk2 blogger bru ni....adoiii tau la die pofuler....nk blagak pula...adoi....cube tgk abg ben tu....rilek je...contohi die xpe...

alinac lover

la ada ek org gtu.haish..x elok la..ptot kita support sesama sndri kan~

crayon

tiada maaf bagimu.. hahaha.. hang preetttt

g0m0k9enDek

yg tulisan bold tu mmg tarik perhatian.. nape gomokpendek x pasan pon ada org tuleh camtu? teringin sgt nak baca.. i terasa tau.. sbb i selalu bw! kah3... sukatilah nak tegar2 ke x kan? hehehe

liyana aziz

siapa yang kondem2 tu???

-telordibasuh-

gile bz gile dada hehehe....

Gayahspears

setuju... n3 yg baik dada.. ko ckp dr hati cam aku gak..huhu...

Wan Gerrard

setuju2, dada terbaik..tak payah kondem orang lain, cuba majukan diri sendiri (atau blog sendiri) daripada sibuk kondem blog orang lain~

|| a - j . E . E ||

alamak ada ke yang cakap bw tuh buang masa? wahhhh

Post a Comment