My Lovely Friends =)

Welcome readers, and thanks for visiting my blog..:)

*Spread some love :)*

Wednesday, November 17, 2010

Kembali.



Hai semua...
Seminggu lebih jugak saya tak update blog ni...
Rasa rindu sangat dengan blog ni..dan rindu dengan kawan-kawan blogger yang tersayang..terutamanya Cik Gayah. Genk! aku miss ko sangat-sangat tahu? terharu sebab ko slalu message hp aku tanya aku ok ke tak...thanks k syg...;)


Jadi hari ini saya KEMBALI. kembali ke dunia blog yang dah lama saya tinggalkan (ceh lama lah sangat). huhu.
Jeles je bila tengok orang lain semua entry dah banyak, saya dok macam tu jugak.huhu. oh ya saya nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua rakan-rakan...semoga korang semua bergembira pada hari yang mulia ni. :)

Take care semua.









LIKE now, pls! :D






15 comments:

liyana aziz

pergi mana ha?? menghilang!! ku tunggu entry mu.. muahahahahahahh

rapunzel

tu la..lama kan liyana? huhu sorryy!!
emosi tak stabil skit sblum ni...huhu

~MaNjAmAS~

hooo emosi x stabil..patut le takde news from this blog kt mas nyer dashboard tu..heheh

rapunzel

yup2...huhuhu..tenkiu mas sbb prihatin jugak..huhu

James Buns

gua baru jumpe belog ni.tidak mesti gua susah ati lu xon9 seminggu. haha.

rapunzel

yeke james? terima kasih anyway :D

sweetsal

sama lah akak pun menyepi jugak, kadang2 tenet problem dan sibuk dgn kerja..

slmat hari raya adiladha yer..

rapunzel

hehe yeay ada geng la mcm ni! hehe
slmt hari raya too akak..:)

ira mohd

heee. welcome back. slmt ari rye yea ;)

rapunzel

tq ira! hehe...slam aidiladha too :)

Mr Ceym

welcome back dada... slamat ari raya!

ENTRI BARU : Sumpah stail!

.:padie_eyla:.

jom kite ektifkan belog balikk~~~ ;p

Roxy zai

ehhh???rmbut pendek???

Sasa Al-Sharif

ok la tu. aktif semula :)

lady XOXO

welcome back dear rapunzel.. jom p tngok wayang citer RAPUNZEL tue.. eehehhehe

Post a Comment