My Lovely Friends =)

Welcome readers, and thanks for visiting my blog..:)

*Spread some love :)*

Sunday, November 21, 2010

oh Fazura!

Agak sedey apabila mendapat tahu Fazura tak menang the Hot Chick award semalam. She deserves to win kot, sebab dia memang hot sangat!! Lawa manis cun dan hot! huhu...apapun congratulations to Scha..I love her too, but I just think that Fazura is way hotter than Scha. hehe. Sory yer peminat-peminat Scha semua!

Kepada peminat Fazura yang dah vote untuk dia, jangan kecewa sangat k...sebab Fazura tetap yang paling hot di mata kita semua. kan ? ;)
Go Fazura! Saya akan selalu support kamu, till the end. muahxx!!

pic from Fazura's fb page. 


Fazura's die hard fan,



LIKE now, pls! :D






7 comments:

liyana aziz

serius, yana suka fazura!! sayangkan dia x menang??

nurulfaridah

dia cantik ^^

hasrul hassan

Salam..
saya pernah jumpa Fazura malah ada entri pun dalm blog saya dan blog lensahasrul. :) Saya ada pegi ke jelajah Pisau Cukur di Ipoh. Dia memang cantik dan sweet. Gaya ke anak-anakkan dia tu memang satu tarikan pesona.

isephia

alamak sedey nye...
i pon peminat Fazura! *wink2

PIDUT ASiS

tak pe tak menang..yang penting dia ada die hard fan..XD

Faizal n Fashitah

Siyes Fazura memang hot! love her even dia tak menang XD

.:padie_eyla:.

woooh. scha.? sapos fazura la. hik

Post a Comment