My Lovely Friends =)

Welcome readers, and thanks for visiting my blog..:)

*Spread some love :)*

Friday, November 19, 2010

Harry Potter & Rapunzel

Hello mello semua! :)

Apa khabar readers yang comel-lote? Salam hari jumaat saya ucapkan..hehe..
Ok saya nak komen sikit nih pasal cita Harry Potter and the Deathly Hallows...semalam saya pergi tengok cita ni di Wangsawalk , bayar tiket  rm15 (sebab couple seat), kalau seat biasa rm13..berbaloi tak bayar rm15? hurmm.........


Firstly, saya memang tak minat Harry Potter..tak penah tengok pun movie yang sebelum ni..tapi kali ni saya ikutkan je sebab memang setiap minggu kitorang (saya, bf, cousin, dan kawan-kawan) akan tengok wayang bersama..dah kira jadi macam tradisi la..huhu...so minggu ni Harry Potter telah dipilih sebagai Movie of the Week.dan keseluruhannya...erm...tak berapa memberangsangkan, tapi tak lah pulak mengecewakan..kira so-so la..nasib baik ada sedikit humor yang diselitkan, kalau tak memang agak boring cerita tu..Saya rasa, better baca buku dia daripada pergi tengok wayang. :D

Btw ini hanyalah pendapat peribadi saya dan mungkin juga sebab tak tahu menahu jalan cerita yang sebelum ni, saya rasa cerita ni okay okay saja...sorry ya kepada peminat Harry Potter!


Ok done about Harry Potter! Tau kan movie Rapunzel dah nak kuar 24hb ni...pergilah tengok, saya berlakon tuh. hahahahahaha..:P serius nih, saya yang berlakon cuma saya diubah kepada kartun ja. hehhe. bongek.
Kepada yang asyik tanya saya , apa maksud Rapunzel tuh, hah...korang dah boleh dapat jawapan dengan pergi menonton cerita ni...kalau rasa malas nak bawak kuar duit, tong-tong je dengan kawan-kawan beli cd dia nanti. Kalau tak nak jugak, lantak korang lah. Saya pun malas nak paksa orang tengok saya berlakon. hikhik. :P

So movie Rapunzel ni to me It's A Must to watch! jom join dengan saya nanti ? :)



Rapunzel versi manusia,



LIKE now, pls! :D






11 comments:

Radin87

Harry potter nak kena baca buku dulu. baru faham jalan cerita. sebab dalam movie dimasukkan yang penting sahaja.jalan cerita pun kekadang ada yang diubah.
jadi, bila dah faham cerita, baru hayati movie. dkt england diorang memang dah selalu ngan membaca, so , takder masalah. huhu

rapunzel

tu la, msalahnya dada x minat Harry Potter. huhu...so x brp nk fhm jln cerita dia :D klu bca buku dia ok jugak

Cikgu Fikri

Yeker x best?
dh agak dh..
kna faham jln cter dulu bru bole tgk..

rapunzel

mmg x best..sgt boring..ehhee

Admiral Hafiz

tengok 2 Alam jom!
haha


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

rapunzel

haha geli geleman nk tgk cita tuh. adoi la...:P

HaNTwO

pokcik die hard fan harry potter :)

cik nur

hurm hari raya haji nk tgk harry potter tapi penuh smpi midnight bayang kan la
nur pergi kat wangsa walk jgak :)

PIDUT ASiS

akhirnya pidut tau gak mana asal nama rapunzel tu...
(tak g tengok 2alam ke...XD)

shark

x sabo nk tunggu cik dada kita blakon
hehe

Gayahspears

huhu.. genk!! aku lum tgk lagi...

Post a Comment