My Lovely Friends =)

Welcome readers, and thanks for visiting my blog..:)

*Spread some love :)*

Monday, November 1, 2010

Aik ni dah melebey nie!

MMU punya schedule sekarang ni dah gone crazy. Sebelum ni add subject memang tak clashing, boleh jer add tanpa sebarang masalah. but now? hah...tengok lah tu...ada yang clashing pulak...camna tu?

Awal sem ni, subject Time Series tak kuar lagi jadual dia, hilang tiba-tiba. Pihak MMU reschedule balik...tapi tup-tup, jadi macam ni pulak..apa kes ni? nak suruh saya drop salah satu subject? Non ado! Jangan haraplah. haih. Macam-macam lah MMU..janganlah cenggini, saya nak graduate on time ni, tanak extend-extend. *Kalau aku extend kau tanggunjawablah eh? *

Hadoi laaa menyusahkan orang betul!! Grrrr...tak pasal-pasal nak kena gi jumpa lecturer, bincang nak buat camna. Geram betul. Iskk :(




Sakit hati,


LIKE now, pls! :D






17 comments:

Nurul chumel

sabar syg..

Kamil ace[tm]

saba2..hehe

liyana aziz

sabar2, biasalah, mesti ada prob macam ni kan?? kadang2 bengang gila!

Kuman Chaos

aku pun tak suka bila extend.. tapi pernah gak extend dulu.... perit...
kuman "november rain.." Entry

paDel

donia student...begitulah...sabo je la..gi pakat ramai2 wat surat...nanti die tuka la tu

Shahrul Azrie

sabarlah rapunzel dada...2 da kira ok...

hasrul hassan

Sabar darl ...

:)

g0m0k9enDek

hahaha.. sial grad cepat. sgt bahagia

g0m0k9enDek

*sila. typo!

- Kid -

benda ni memang selalu jadi..erm cma kid igtkan mmu bersih dari ralat macam ni..kolej kid pun sama..subjek clash je.. cosmopoint melaka memang hampeh..

Mr Ceym

hurm...mesti la ada yang clash..n mesti ada klas untuk group lain kan

husni

camner leh clash tuh...hehe..mcm2 mmu nih..kiki

echah mashuri

hee....cian dada..gudluck dear^___^

LeEsA™

a'ah ! MMU mmg dh melebeh ! leesa pun bengang giler kot . jgn kata leesa , mmber leesa pun same semua . tmbah2 lagi pasal fees tuh . adoih ! panass jeh , haha

WZulhilmi

Benda ni selalu terjadi kat aku.. Redho aje lah.. T__T...

HASRUL NIZAM

sabaaarrrrr :)

~eZmALiZa~

boleh adjust ke tu??adess...saba ye dada.. :)

Post a Comment