My Lovely Friends =)

Welcome readers, and thanks for visiting my blog..:)

*Spread some love :)*

Thursday, November 4, 2010

They mean everything to me.


  • Abah di Johor Bahru.

  • Kakak, A.fendi dan baby Rayyan kat Kedah.

  • Saya? Keseorangan di Cyberjaya/Damansara. 

Bila kami sekeluarga dapat bertemu?

Hanya waktu-waktu tertentu saja, itupun bila semua orang free pada masa yang sama. Dan "waktu-waktu tertentu" itu salah satunya adalah tonight! :)

Yes they are coming to Damansara tonight! I can't wait to see them..rindu sama mereka, terutamanya baby Rayyan...dia memang sangat cute kan? oh dan handsome juga :')  padahal baby lagi...tapi dah terserlah kehensaman! hehe...

Mereka sajalah family yang saya ada ( i mean excluding uncles aunties and cousins). I love them to bits!
*mama, u r always in my heart...










Love,

LIKE now, pls! :D






9 comments:

Lan Bingka

semoga bergumbira!

lady XOXO

sweet.. dad n daughter.. OMG dada.. RAYYAN mmg cute gilers... comei ar.. so enjoy this HOLIDAY k dear.. cheer up.. kamo jauh erk dari keluarga.. cedeh ar.. ehhehe.. so tonight kena FAMILY LOVE ok.. XOXO

lan_ax

wah..enjoy la mlm ni.. lama dh lan x dtg visit sini.. bz lately..
http://duitlama2u.blogspot.com/

hasrul hassan

Salam ...
jauh di mata jangan, biar dekat di hati. Ingatan lebih perlu. Ada depan mata tapi hati dan perasaan teringat orang jauh, alangkah kesiannya orang yang duduk depan mata .. hehehehe

Roxy zai

rayyan!! kamu comel..ehek!!

Gayahspears

xpe2.. nty aku temankan ko ya genk..muahzxx.. lebiu daa~~

tia

one happy family att homee!
;)

g0m0k9enDek

happy kamu hari nih... senyum saya utk kamu dada!

GaDis CoMeL

bukan senang kan nak kumpul ramai2 camni. rindu jugak kat family.

Post a Comment