My Lovely Friends =)

Welcome readers, and thanks for visiting my blog..:)

*Spread some love :)*

Thursday, August 12, 2010

Undescribable Feeling


Rindu mama! :'(

Mama memang sangat cantik. Ke mana saja saya pergi, semua orang kata dia cantik, malah orang ingat dia kakak saya. Dan saya selalu kata "eii, mama perasan" dan dia akan balas, "dada jeles la tu"...Saya memang nakal, mama pun dah masak dengan perangai saya, saya susah nak dijaga, tapi walau macamana pun saya tetap menjadi anak kesayangan dia. :'( Bak kata mama sendiri, "Abah sayang kakak lebih".Dia memang selalu usik saya dengan mengatakan abah sayang kakak lebih, abah sayang saya kurang. Then bila saya tanya, 'tapi mama sayang dayah lebih kan?" Dia angguk, senyum dan berkata "mama sayang adik".Ohh sayunya bila teringat semua tu. Tapi biasa la tu, abah sayang kakak , mama sayang saya, Fair kan? Tapi saya sayang dua-dua selamanya ! 





Saya tak rasa nak sambut raya tahun ni. Dah takda makna. Hari raya, saya just nak ziarah kubur mama, then duduk rumah diam2. ok?

okay.
LIKE now, pls! :D






6 comments:

Anonymous

I really miss makngah la ...
bace nie and tgk pic dye wat I jd sayu and sedey

rapunzel

sapa ni?
cherah ka?tue la..sedey sgt..:(

ierarara

dear...dat's n0t me...im here...yup really miss mak ngah s0 damn much! bla tgk muka u i trgat kt mak ngah sgt2..arwah sgt baik...baik sgt2! m0ga dia d tmptkan bersama2 org2 yg s0leh n briman...al-fatihah =(

rapunzel

tq syg..:(

Amirrah Zawani

babe..
jgn sedeh3 yea..
Allah lebih sygkan dia..
ur mom mmg cantik...

cik amalyna

dada dah tadew mama ea?
same la nan kite.
sedeh bace entry dada niew.
tringat kt ibu kite :(

Post a Comment