My Lovely Friends =)

Welcome readers, and thanks for visiting my blog..:)

*Spread some love :)*

Wednesday, June 8, 2011

My New Life.


Assalamualaikum. :)

Hello semua. Kalau korang nak tau, saya sekarang dah start intern. Ala baru lagi, saya start hari Isnin yang lepas. Saya intern di MAS Subang, happy sangat dapat intern kat sini sebab dekat sangat dengan umah saya yang kat Damansara tuh. Pendek kata kalau bertolak pergi kerja pukul 8.00am pun takda hal la. Small the matter. Ahahahaha.

Erm haaaa korang janganlah ingat saya ni jadi stewardess ke ape eh kat MAS ni. Ramai sangat dah beranggapan macam tuh. Cewah perasan. Takde maknanye saya nak jadi stewardess sebab abah melarang saya sejak dolu-dolu lagi  (walaupun saya minat gila dan teringin gila). Kiranya  sejak zaman kanak-kanak lagi dia dah larang sebab dia kata kalau nak jadi stewardess tak payah nak blaja tinggi-tinggi, just amik SPM je dah boleh jadik. Makk aiiii hancur harapan tau tau tau! T____T

So bila saya intern kat MAS ni korang tak rasa ke saya berapi je tengok stewardess-stewardess kat sini? Memang sangat berapi laaaaaaa!! Siap call abah and cakap saya nak apply jugak. Apa lagi menggelabah abah. hahahhaa. Joke je tu, takkan la saya nak apply kot, blaja bagai nak gila dalam bidang Engineering and Finance tetiba nak jadi stewardess? Hell no! :P

Erm..kawan-kawan, saya mintak maap la sesangat sebab dah lama tak update blog ni. Serius saya busy, sorry k. Sekarang bila dah kerja ni leh la saya update sikit-sikit an an an. hehehe. So lepas ni mungkin saya akan selalu update blog saya ni. :)

Oke kepada yang berminat boleh la layan gambar kat bawah ni. :D









hehe. Selamat Bekerja to me!! :)


LIKE now, pls! :D






6 comments:

BEIHA MAT

waaa ~ bestnyee keje under MAS ! anyway,finally berupdate jugee blog kakak. you are my inspire ! =)

AmyZana

wah ! study engineering? mesti brilliant kan? ;D

Izzaty Ishak

Dada, lama dada tak update kan? Rindu rindu nak baca entry dada!

NabiLLa NaSir

selamat bekerja =)

murnimahyum

dear, mne menghilang??? lme x update~

Nabil Aizat Abdul Rahman

eh kerja kat MAS ke? I did my practical there for one month during ramadhan.. :)

Post a Comment