My Lovely Friends =)

Welcome readers, and thanks for visiting my blog..:)

*Spread some love :)*

Friday, June 10, 2011

Its friday! friday! jumaat! ;)


Assalamualaikum.

Hello everibadi. Hari ni saya rasa best an an an. Hari jumaat an an an. Esok leh tido lama-lama yeayy!! hehehehe...:P Sorry lah saya terover excited, maklumlah baru 1st week. Bagi yang dah biasa tu dok diam-diam pergi main jauh-jauh tak payah nak cakap apa-apa. Kang tak pasal-pasal kena penampau kang. hahaha joke je. Takkan nak tampau readers I. Jatuhlah saham blog cenggitu. heheh. :P

TRAFFIC JAM. Hurm saya pressure betul pasal benda alah ni.Masa nak pergi kerja takpe, tapi bila nak balik tu...mak aii. naseb baik la umah dekat. Perjalanan yang sepatotnya 15-20 minit je jadi sampai sejam lebih kalau jam. Sejam memang la tak lama kan kalau stuck dalam jam, tapi saya bengang lah sebab dekat je kot, tapi kena hadap jam lagi. Nasib baik masa pergi awal pagi takda jam pun. Sebab tu saya kata bertolak pukul 8 pagi pun masih sempat. heheehe. Tapi saya tak kisah sangat la kalau sampai lewat sikit sebab kat MAS ni tak payah nk punch card segala. hehehe thanks God. :)

Tapi tapi, walaupun stuck dalam jam, saya tak la boring sangat. Sebab ape? sebab boleh camwhoring dalam kereta. Time ni la nak amik gambar banyak-banyak, untuk menghilangkan rasa stress. Tak pun, time ni la kita boleh ber-BBM, pingchat , whatsapp, dan yang sama waktu dengannya dengan kengkawan yang te tengah hadap jam jugak dalam keta. Hahaha so takda la boring sangat an. Nah ini adalah contoh gambar yang terhasil masa tengah jam. :P Walaupun tengah stress, jangan tunjuk dalam gambar kite yerk. :P


Haa nampak? muka  kena control, buat muka bajet ayu and cool bila amik gamba.Jangan serlahkan ketensenan anda. :P



sama tapi tak serupe an. takpelah. yang penting korang paham camana nak buat muka bajet cool masa tengah jam. oke.


Haa lagi satu ni saye nak cakap. Sesapa yang rasa dia macam tak LIKE lagi blog saya di FB, boleh-bolehla rajinkan jari  anda untuk klik LIKE ye. Ni wajib ok, compulsary. Kalau korang dah baca entry ni korang kena like. hahahaha oke saya gurau jerk la. ikut suke la nak like ke tak. saya takkan memaksa. wekk.

klik SINI untuk like blog saya ye. TQ. :)


 

Okelah kengkawan sampai di sini saja meeting kita.Nanti rerajin esok lusa boleh singgah lagi. Kalau terlebih rajin boleh singgah setiap jam. Tu lagi bagus. Ok bai. :)




Urs truly,
 

LIKE now, pls! :D






6 comments:

LurfyLiyana

happy blogging ek... heee. mcm dah lama x dtg sini.. aiyak, kena like ek? kalau x de fb? ok tipu! heee...

blog-tips-kurus

nasib baik ai tak drive. huhuuuuuu!! :-)

cik nur

kalo jam apa lagi main game la hehehe :D

Mohd Shukri Fadzillah

muhahahah! balik je lambat sikit... kurang jam.

Penggemar Coklat

nasib tak nak membuang masa jem tu kan..hehe

keschen

Hi, I've just stumbled across your blog and its amazing. I am a fashion blogger and I would really appreciate it if you could check out my blog and follow me there. I will definitely follow you back :)

http://raindropsofred.blogspot.com/

You can also find me at twitter(@RaindropsofRed) and facebook(Raindrops of Red)

xoxo

Post a Comment