My Lovely Friends =)

Welcome readers, and thanks for visiting my blog..:)

*Spread some love :)*

Saturday, July 31, 2010

What a day!

Hello ..;)




Hehe...penattttnye!!  I bru sampai rumah, setelah seharian keluar bersama yang tersayang! Memang best sgt, tahu kenapa? sebabnya...sepanjang keluar dgn mereka2 ini, I tak bawak keluar satu sen pun! heheh..Cuba bayangkan betapa pemurahnya cousin2 I ni. =)


Daripada ke makanan sampai lah ke duit minyak, duit tol, semua2 lah, mereka2 yang bayar. Baik kan? Sebab tu lah mereka disayangi. =) Kesimpulannya hari ni memang I enjoy habis-habisan lah, kami keluar makan, karaoke, window shopping, then bersama2 dengan paksu, kami ke movie pula =)


But the most important thing,dapat makan makanan favourite I dalam dunia, koteow Iman! hehe..I mengidam dah lama, and tell u what...Sumpah sedap gila koteow ni, and fyi, kotoew ni hanya available di Alor Star saja..hehe..Sesiapa yang nak cuba boleh la datang ke sini ye. ;) Seriously I'm not joking, this koteow is worth trying u guys! Nanti I upload gambar koteow tu utk korang tengok dan try imagine rasa dia. hahah...


Okaylah, thank you sgt2 kepada cousin2 tersayang and paksu, dengan adanya korang2 ni, cuti saya sangat bermakna =) muahxx love u guys to bits!


Rakan-rakan,di bawah adalah gmbar2 yang terhasil sepanjang hari ni: 


Ni Iera. Cantik kan dia? Secantik akhlaknya =)

Yang ni pulak Emma. Segak sangat =). Kan?

Hee I tau pic ni mcm selfish, sorry Iera, muka u tak nampak.Erm ni lah Syazwan. Baik orgnye.

Ok ni pulak muka I tgh tahan *****. haha tak lah saja ja buat muka annoying. Jangan marah cik Salmah. =P

Motif pic ni : Saje nak tunjuk kami sepakat minum air. :D

Tengok la tu I duduk tak behave.

Ini kakak n abg ipar I. Baby Rayyan pun ada, tapi muka dia tak nampak.

Finally, ini la dia koteow sedap yang I uar-uarkan tu. Memang la nampak simple je tapi cuba korang rasa tgk. Rasa dia tak sesimple rupa dia. =) hee.

LIKE now, pls! :D






4 comments:

Emma Vern's

syg , ahahaha .. yah koteaw iman mmg terbaik ...
Thanks to my sis nan wawan la coz blanje kite today ..
And thanks 4 u jgk penyeri , peneman for today :)
seriously , u cousin plg chantek :)
love u .

rapunzel

hehe..thnx syg..btul tu..thnx tu syazwan sbb blnja kita..korg mmg the best..
u pun cousin yg plg segak, love u too darling! mauhx!

ierarara

hey dudu!i l0ve u wit all my heart!!!!thnx sbb guide n supp0rt me t0 make my own bl0g!

rapunzel

hehe..hye ruru! i love u too..hehe no prob, suma kazen2 ada blog, msti la best..hehe..

p/s: paksu tnya, mana hadiah ? hehe

Post a Comment