My Lovely Friends =)

Welcome readers, and thanks for visiting my blog..:)

*Spread some love :)*

Saturday, July 31, 2010

First entry =)

 Hey guys!



Hooray!!!  

Akhirnya I ada blog. hehe. I know my blog ni look dull. I baru create , tu pun last minute, nanti i edit lagi ok bagi nampak ok sikit.


Ok sebelum ni I mmg tak minat blogging. Tapi lately there's so many things going on in my life, and I think I need to write out what I feel coz I know,somehow it relieves me.


Dan I suka share. =) tak kisahla share apa pn. Share problem, share happiness, share kawan, share makanan, share minuman, u name it. Haa tapi bf mintak maaf sgt2 tak boleh la yer, itu sudah melebih. hahhaha..:P
Okay okay cut the crap!


I'm getting late. I nak kena siap2 ni, ada date dgn my cousins, Iera, Emma n Syazwan.
I'll update later ok..


Bye! ~


Ni lah cousins tercinta.  =)

Dan lagi =)

LIKE now, pls! :D






1 comments:

Emma Vern's

OMG ! huduhnye muka i ..
syg i juz na ckp welcome to be penulis blog tegar yah ..
hahaha ..
Kt snie we can share a story oso bole meluahkan prasaan ..
geram ?? owh of course na lepaskan geram pon bole ..
hehehehe

Post a Comment