My Lovely Friends =)

Welcome readers, and thanks for visiting my blog..:)

*Spread some love :)*

Saturday, January 22, 2011

Memang...memang.

Memang la niat di hati nak tulis benda yang positif saja di blog ni...malas nak sakitkan hati sendiri dengan tulis benda-benda yang negatif. Tapi ntahlah makin disimpan makin sakit hati, baik tulis kat sini, at least lega lah sikit. Then baru dapat move on dengan benda lain..tak gitu?

Okay saya just nak cakap ni tanpa ada noktah. harap sesiapa yang berkenaan paham lah ye.

Kau tu orang benci sebab perangai sial kau tu kalau tak takkanlah ramai-ramai nak benci kau ha pikirlah sikit apa kau dah buat kat orang so tak payah kau nak salahkan orang dengan cakap yang kenapa aku dimaki ni kenapa mereka marah aku kenapa aku yang dipersalahkan dan macam-macam lagi kitorang langsung tak teringin nak rosakkan hubungan kau sikit pun kitorang tak heran cuma jangan nak carik pasal dengan kitorang  korang nak buat apa lepas tu pun buat la cuma JANGAN LIBATKAN ORANG LAIN dah dalam problem korang paham???!! 

Hah. ok dah. 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.Lega. =)



tutup telinga je pasni. ;)





LIKE now, pls! :D






2 comments:

fendy

salam.hey..
lame xupdate blog.
btw,nice hair. :)

Sasa Al-Sharif

baik buat dunno. bikin penyakit ja bila layan geram dan marah. tak berbaloi kan. tapi ruang blog menarik jugak utk lepaskan geram.

melawat sini setelah ekian lama :)

Post a Comment